Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αξίζουν πολλά οι παίκτες μου»

Τα καλύτερα είπε για τους ποδοσφαιριστές του ο Γκιγέρμο Όγιος.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη (2-0) στις Σέρρες ο τεχνικός του Ηρακλή, Γκιγέρμο Όγιος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: ««Δεν θα μπορέσω να ξεκινήσω και να μην ευχαριστήσω και πάλι τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και σήμερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος είχε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Για τον λόγο αυτό εμείς έπρεπε να επιστρατεύσουμε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας. Γενικά έγινε ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι σημαντικό. Πρέπει όμως εκτός από αυτό να δούμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε συνολικά στο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάποιο γκολ. Όμως παρά τις δυσκολίες, η ομάδα μου είχε αυτοσυγκέντρωση, ηρεμία και υπομονή στο παιχνίδι της. Επαιξε με βάση την ταυτότητα που έχουμε δώσει όλο αυτό τον καιρό».

Σε ερώτηση για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο, είπε: «Δουλεύω σε μία μεγάλη ομάδα. Ο σύλλογος έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις και όταν βρίσκεσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, τότε γνωρίζεις από μέσα τα συναισθήματα του κόσμου της. Υπάρχει δρόμος ακόμα για εμάς. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να μην προτρέχουμε. Εχω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος είναι ένα με εμάς και τον ευχαριστούμε γι' αυτό».

Για τις οικονομικές δυσκολίες, είπε: «Εμείς κοιτάμε τη δουλειάς μας. Αυτό ξέρουμε, γι' αυτό είμαστε εδώ. Οι παίκτες μου αξίζουν πολλά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον και όσο άβολες και αν είναι οι καταστάσεις αυτές προσπαθούμε όλοι μαζί να τις επιλύσουμε μέρα με τη μέρα. Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αυτό που ξέρω είναι τι γίνεται στο παρόν και αυτό είναι πως κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ενωμένοι».

Για το σερί των έξι νικών σε επτά παιχνίδι, απάντησε: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες μου και μόνο. Μόνοι τους το πέτυχαν αυτό. Εγώ αυτό που εστιάζω είναι ο τρόπος που παίρνουμε τα αποτελέσματα είναι με το στυλ που δουλεύομε και έχουμε περάσει στην ομάδα».

Πηγή: bluearena.gr

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep