Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κουρμπανάς: «Δύσκολες μέρες»

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς, συνέστησε δουλειά μετά το 1-1 με τον Βύζαντα.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα των Μεγάρων ο προπονητής της ομάδας του Αιγίου δήλωσε: «Θα πρέπει να πούμε ένα πολύ μεγάλο συγνώμη στον φίλαθλο κόσμο του Αιγίου, και σ’ αυτούς που ακολούθησαν την ομάδα και μπράβο τους. Δυστυχώς ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς απέναντi σε μα ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έπαιξαν με πάθος, με διάθεση. Εμείς δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα, όπως μας συμβαίνει τελευταία. Από εδώ και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Είναι δύσκολες οι ημέρες που περνάει ο Παναιγιάλειος.

Θα πρέπει να σκύψουμε τo κεφάλι. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και για το αποτέλεσμα. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα, πώς να λειτουργήσουμε ώστε να επανέλθει η ομάδα. Δεν μπορεί ο Παναιγιάλειος, με όλα αυτά τα οποία προσφέρει η διοίκηση, ο κόσμος και όσοι ασχολούνται γύρω από την ομάδα, να έχουμε τέτοια εικόνα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βύζαντα για την προσπάθεια που κάνει»

Κατσικοκέρης: «Φταίμε εμείς οι παίκτες»

Τους παίκτες του Παναιγιάλειου εκπροσώπησε ο Νίκος Κατσικοκέρης. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός σχολίασε: «Ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο και στη διοίκηση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας από το Αίγιο, οι οποίοι μας ακολούθησαν και στην διοίκηση η οποία είναι κάθε λεπτό της ημέρας στο πλάι μας. Εκ μέρους των συναδέλφων μου, αναλαμβάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές την πλήρη ευθύνη για το αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας δεν έχει καμία ευθύνη.

Από εδώ και πέρα θα σκύψουμε ακόμα περισσότερο και θα κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί είναι κρίμα αυτή η ομάδα να δείχνει τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο και να μην καταφέρνουμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βύζαντα για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά. Παντού υπάρχουν προβλήματα αλλά πάνω απ’ όλα είναι να είστε μια οικογένεια».

Πηγή: megara.org

Last modified onΔευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 09:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep