Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαι περήφανος»

Ο Αντώνης Πριόνας έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του Αστέρα Μαγούλας.

Μετά την ήττα (3-2) από τον Ολυμπιακό Βόλου ο προπονητής του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνη Πριόνας δήλωσε: «Διαφορετικό παιχνίδι σήμερα, από τα καλύτερα που έχουν γίνει στο πρωτάθλημα. Είχαμε την κόπωση μετά το ματς Κυπέλλου, την κόπωση παραμονής στην περιοχή, αλλά μπήκαμε στο γήπεδο, πετύχαμε δύο γκολ σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό τον κόσμο, σε αυτή την ομάδα κι αναγκάζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου να μας φοβηθεί.

Μπορώ να πω ότι είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Καλό μάθημα για εμάς αυτά τα δύο παιχνίδια, για την ψυχολογία μας. Πήραμε πολύ κουράγιο για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, δεν μας ενοχλεί που δεν πήραμε τους βαθμούς, είχαμε πολύ καλή εικόνα». Επίσης, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βγει πρώτος σίγουρα στο πρωτάθλημα και του αρέσει επειδή παίζει ποδόσφαιρο, είναι μία από τις λίγες ομάδες που το κάνουν αυτό, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Σαμαρόπουλος δήλωσε: «Ήρθαμε στην πιο δύσκολη έδρα με την καλύτερη ομάδα, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να δημιουργήσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι που ευχαριστηθήκαμε και εμείς και οι αντίπαλοι, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη σωτηρία».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΚυριακή, 12 Ιανουάριος 2014 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep