Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Αιγινιακός για την άδεια

Η διοίκηση του Αιγινιακού εξέδωσε ανακοίνωση για την άδεια που πήρε από την ΕΕΑ.

Ο Αιγινιακός μαζί με τον Παναιγιάλειο πήραν άδεια στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και η κατερινιώτικη ΠΑΕ ανέφερε:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συνεδρίαση 8/1/2014 έδωσε άδεια στην Π.Α.Ε. Αιγινιακός Π.Α. που ακόμα με μία ομάδα, ήταν οι μοναδικές από τις νεοφώτιστες της Football League που έλαβαν το «πράσινο» φως και είναι καθόλα νόμιμες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο νομικός εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. κ.Κώστας Καραφουλίδης, είχε από καιρό ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και η αδειοδότηση ήταν θέμα χρόνου, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο Αιγινιακός συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο υγιών ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., κ. Καρανικόλας Γιώργος φανερά ικανοποιημένος, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση της Ε.Ε.Α. τόνισε: «Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι εδώ και δύο χρόνια καταβάλουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η ομάδα να έχει ένα πρόσωπο απόλυτα διαφανές. Στο σημείο αυτό θέλω να σημειώσω ότι η παρουσία του κ.Νιώπα Γιάννη και στο θέμα αυτό υπήρξε καθοριστική. Θα πρέπει όμως το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσης όροις, γιατί όπως είναι γνωστό αρκετές ομάδες δεν έχουν συγκροτήσει ακόμα το μετοχικό τους κεφάλαιο.

Εμείς ως Αιγινιακός ευελπιστούμε κάποτε η Football League να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να αποτελέσει τον καθρέφτη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Last modified onΣάββατο, 11 Ιανουάριος 2014 12:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep