Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ήττα πισωγύρισμα»

Ο Γιώργος Βαζάκας θεώρησε άδικη την ήττα του Αχαρναϊκού από τον Φωστήρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γρεβενιώτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Αυτή η ήττα ήταν πισωγύρισμα για εμάς. Χρειαζόμασταν τη νίκη μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα για να αλλάξουμε επίπεδο και στόχους. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι, αλλά δεν μας βγήκε. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η ψυχολογία της ομάδας μετά το χαμένο πέναλτι. Δεν κατορθώσαμε να αντιδράσουμε, όπως έπρεπε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από έναν αντίπαλο που δεν είχε άλλη τελική προσπάθεια. Από λάθος ψυχολογία κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και προσπαθήσαμε να βγούμε από τα πλάγια. Δεν τα καταφέραμε. Μετά ο Σκούφαλης πήγε στο κέντρο για να μπορούμε να έχουμε έναν παραπάνω παίκτη στις αντεπιθέσεις. Δυστυχώς δεν μας βγήκε ούτε αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε εδώ για να πάρει αποτέλεσμα».

Για το αν ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία: «Αυτό που ξέρω ήταν ότι ο Αχαρναϊκός δεν έπρεπε να χάσει. Χάθηκε τα πέναλτι, που αν είχε μπει, θα μπορούσαν να είναι όλα ανάποδα. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα, η ομάδα να αντιδράσει».

Για τις μεταγραφές: «Δεν έχουμε πάρει πολλούς παίκτες. Οι Λιαπάκης, Σκούφαλης αγωνίσθηκαν. Το θέμα δεν είναι οι παίκτες, αλλά η ομάδα. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, που πρέπει να ξέρει να κερδίζει».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιανουάριος 2014 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep