Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοινώθηκε ο Βοσνιάδης

Ο Αιγινιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Βοσνιάδη.

Το flnews.gr σας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι της 4ης Ιανουαρίου σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του Παναγιώτη Βοσνιάδη στον Αιγινιακό και οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του την Παρασκευή (10/01), ώστε να καλύψουν το κενό του τραυματία Μπαϊμάκη:

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Βοσνιάδη. Ο 24χρόνος τερματοφύλακας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 27/7/1989 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Αχιλλέα Τριανδρίας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πυρσό Γρεβενών, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Λάρισα και Ηρακλή από όπου αποκτήθηκε».

Αντίθετα, ο Κώστας Τσολακίδης παραχωρήθηκε δανεικός στον Οδυσσέα Κορδελιου: «Στα πλαίσια των φιλικών σχέσεων της ομάδας μας με τον Οδυσσέα Κορδελιού, παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού ο Κώστας Τσολακίδης. Ο 20χρόνος τερματοφύλακας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στη νέα του ομάδα και το καλοκαίρι θα επιστρέψει εκ νέου στον Αιγινιακό».

Σε ό,τι αφορά στον Κυριάκο Κιβρακίδη, ο Αιγινιακός συζητά με τον Ατρόμητο την πώλησή του, ώστε οι Περιστεριώτες να τον εντάξουν από το καλοκαίρι στο ρόστερ τους.

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιανουάριος 2014 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep