Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη διπλής αξίας»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Μετά τη νίκη (1-0) στη Ζάκυνθο ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και καταφέραμε να το κερδίσουμε. Γι αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η νίκη μας αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία, διότι είμαστε η μοναδική ομάδα που κερδίζουμε τη Ζάκυνθο στην έδρα της. Είχαν προηγηθεί 5 νικηφόρα παιχνίδια και μία ισοπαλία με τον Ηρακλή.

Σε γενικές γραμμές και έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι, η Ζάκυνθος θα μπορούσε να έχει πάρει τον πόντο της ισοπαλίας. Γυρίζουμε πίσω, σε ένα μακρινό ταξίδι έχοντας τους 3 βαθμούς στις αποσκευές μας. Θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Κολονέλο καλή συνέχεια. Έχει μία καλή ομάδα και είναι ένας καλός προπονητής. Παρακολουθώ την πορεία του, η οποία μόνο τυχαία δεν είναι».

Ο Ζήσης Καραχάλιος είπε: «Ήταν μία σπουδαία νίκη για μας, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που δεν είχε χάσει στην έδρα του. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Δόξα Δράμας και θα διεκδικήσουμε τη νίκη για να έχει αξία το σημερινό «διπλό». Καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο και καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Πηγή: zante-sport.blogspot.gr

Last modified onΚυριακή, 05 Ιανουάριος 2014 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep