Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Καλύτερα βαθμοί, παρά συγχαρητήρια»

Ο Γιώργος Κούτσης προτιμά να ανταλλάξει τα θετικά σχόλια για την ομάδα του Φωκικού με βαθμούς, αφού αυτοί μετράνε.

Ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας μίλησε για το καλό ξεκίνημα στο ματς με την Καλλιθέα, αλλά και την λάθος διαχείριση του γκολ που σημείωσε και τελικά της κόστισε.

«Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε και οι δύο ομάδες πολύ καλά. Παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και καταφέραμε να σκοράρουμε εμείς πρώτοι. Δυστυχώς δεν είχαμε καλές επιλογές από εκείνο το σημείο και πέρα. Μας κόστισαν τόσο στο πρώτο μέρος που δεχθήκαμε ένα γκολ, όσο και στο δεύτερο που ήρθε ακόμη ένα από στημένη φάση, όπως το 80 τοις εκατό των γκολ που έχουμε δεχθεί. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα σε αυτό τον τομέα».

Για τη φάση του πέναλτι τι έχετε να πείτε;
«Δεν έχω άποψη γιατί έγινε στην απέναντι πλευρά. Μου έκανε εντύπωση που ο διαιτητής δεν σφύριξε ούτε για το φάουλ και δεν έδωσε και κίτρινη κάρτα. Μου είπαν πως είναι έξω από την περιοχή».

Γιατί κάνατε μόνο μια αλλαγή;

«Στον πάγκο υπήρχαν παίκτες που οι θέσεις τους είναι περισσότερο στην άμυνα. Είχαμε μόλις έναν που μπορούσε να αλλάξει κάτι στην επίθεση και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο».

Παίξατε καλά στην αρχή, αλλά μετά δεν είχατε την ενέργεια που χρειάζεται.

«Στο πρώτο 20λεπτο όλα πήγαν καλά και είχαμε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Πήγαν να διαχειριστούν το παιχνίδι, αλλά δεν το κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές μου μετά το γκολ μας. Δεν βρήκαμε τις σωστές λύσεις για το δεύτερο γκολ και μόλις δεχθήκαμε εμείς το δεύτερο και πήρε προβάδισμα η Καλλιθέα βγήκαμε πάλι μπροστά και προσπαθήσαμε πάλι να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Πού μπορεί να φτάσει η ομάδα;

«Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει η ομάδα. Δεν μας φτάνει μόνο η καλή απόδοση, αφού αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Εμένα θα με ευχαριστούσε περισσότερο να παίρναμε το αποτέλεσμα παρά τα συγχαρητήρια για την καλή μας απόδοση».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep