Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Αυλωνίτης φταίει»

Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Γιώργος Μωϋσιάδης, τόνισε ότι απέσυρε το συμβόλαιο του Τάσου Αυλωνίτη και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Το αφεντικό της ομάδας του Μενιδίου μίλησε για τον μύλο που δημιουργήθηκε με το θέμα του Τάσου Αυλωνίτη, χαρακτήρισε 100% υπεύθυνο για το... μπάχαλο τον ίδιο τον παίκτη, ενώ αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μωυσιάδη στον «Sentra 103,3:

Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Όταν κάποια στιγμή του είπα ότι θα αναλάβω τον Αχαρναϊκό μου λέει "μπράβο αγόρι μου" και αργότερα μου έγινε η πρόταση της συνεργασίας σε συγκεκριμένο επίπεδο. Κάτι που αποτελεί τιμή για εμένα. Επειδή, λοιπόν, η ΑΕΚ είναι ερασιτεχνικό σωματείο και δεν έχει δικαίωμα υπογραφής συμβολαίων αυτό θα το έκανε από τον Γενάρη του 2014 ο Αχαρναϊκός.

Όχι μόνο με τον Αυλωνίτη αλλά και με άλλους επαγγελματίες που ήθελε να πάρει ο κύριος Μελισσανίδης για την ΑΕΚ της football league. Και όταν ερχόταν το καλοκαίρι οι παίκτες που θα υπέγραφαν, είτε θα πήγαιναν στην ΑΕΚ είτε θα έμεναν σε εμάς για ένα χρόνο. Ήταν μια συνεργασία καλή για τον Αχαρναϊκό. Γιατί να μην την έκανα; Και με τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟΚ θα συνεργαζόμουν. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ο Αχαρναϊκός δεν είναι παράρτημα κανενός. Αν ήταν έτσι γιατί να μην έχω τώρα κάποιον παίκτη στην ομάδα μου από την ΑΕΚ; Το περασμένο καλοκαίρι συναντήθηκα με τον Βρύζα και ζήτησα παίκτες από τον ΠΑΟΚ».

Για το θέμα με τον Αυλωνίτη: «Από χθες (2/1/2014)που καταθέσαμε το συμβόλαιο του Αυλωνίτη έχει γίνει ένας χαμός. Δεν έκλεισα μάτι. Εμείς στον Αχαρναϊκό δεν γνωρίζαμε ότι ο παίκτης είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο στις 27 Δεκεμβρίου. Χθες το πληροφορήθηκα, εκ των υστέρων, όταν μου τηλεφώνησε παράγοντας του Πανιωνίου, με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις.

Το συμβόλαιο που ο παίκτης είχε υπογράψει με την ΑΕΚ μας το έστειλε ο δικηγόρος της. Πριν από λίγες ημέρες το πήραμε στα χέρια μας, μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ξέραμε πως θα είναι συγκεκριμένα του Αυλωνίτη. Στη συνέχεια μπήκε η δική μας σφραγίδα μας και οι υπογραφές και ως Αχαρναικός πήγαμε και το καταθέσαμε.

Αν ξέραμε ότι ο Αυλωνίτης είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό δεν θα το κάναμε καν. Δεν ξέραμε τίποτα, δεν το γνωρίζαμε. Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος του Αχαρναϊκού είναι άρρωστος Ολυμπιακάκιας. Έχει διαρκείας και πάει σε όλα τα αθλήματα. Είναι γεννημένος στον Πειραιά και πιο άρρωστος Ολυμπιακός ακόμη και από τον πρόεδρό του, τον κύριο Μαρινάκη. Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να τον παίρνουν από χθες τηλέφωνο και να του λένε αυτά που του λένε. Είναι κρίμα, δεν του αξίζει...».

Ο Γιώργος Μωϋσιάδης ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Αχαρναϊκού και αναφέρθηκε στα χρήματα που πήρε ο Αυλωνίτης από τον Νίκο Λυμπερόπουλο ως προκαταβολή: «Μπορεί να ήθελε δανεικά το παιδί για να πάρει αυτοκίνητο τώρα τα Χριστούγεννα. Τι να πω; Ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει. Ασχολούμαστε όλοι με έναν ...Αυλωνίτη εδώ και δύο ημέρες. Είναι δυνατόν; Ο κύριος υπεύθυνος για το μπάχαλο που συνέβη είναι ο παίκτης που όταν συμφωνούσε πριν από περίπου δύο μήνες με την ΑΕΚ ήξερε ότι θα υπέγραφε στον Αχαρναϊκό. Δεν λέω εγώ ότι πούλησε την ΑΕΚ, δεν θέλω μπλεξίματα με δικηγόρους, αλλά αυτός που φταίει είναι 100 % ο Αυλωνίτης».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep