Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τιμή ο Πανηλειακός»

Παρουσία του Θανάση Παπαγεωργίου η πρώτη προπόνηση του Βασίλη Βούζα.

Στο γήπεδο βρέθηκε τη Δευτέρα (30/12) για πρώτη φορά ο νέος χρηματοδότης του Πανηλειακού, Θανάσης Παπαγεωργίου. Γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές, τους μίλησε σχετικά με τα οφειλόμενα, ενώ παρουσίασε τον νέο τεχνικό Βασίλη Βούζα, λέγοντας: «Κάνουμε ήδη κινήσεις για να μπουν όλα σε μια σειρά».

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Πύργου δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι τιμή για μένα που ανέλαβα να καθοδηγήσω την ομάδα του Πανηλειακού, γιατί είναι μια ομάδα με ιστορία και με μεγάλο ειδικό βάρος. Νομίζω ότι δεν της αρμόζει η θέση που είναι τώρα στη βαθμολογία, και απομένει να δουλέψουμε όλοι μαζί, για να φτάσει στα επίπεδα που της αρμόζει.

Βλέπω ότι υπάρχουν κάποια αντικειμενικά προβλήματα, που ελπίζω με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη, να τα λύσουμε. Θα γίνει ενίσχυση της ομάδας, στο μετρό του δυνατού, και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει και ο κόσμος να κάνουμε μια νέα αρχή, όπως πλέον είναι ο στόχος μας. Στην ουσία η ομάδα πρέπει να κάνει μια επανεκκίνηση και να βάλει πιο ψηλούς στόχους».

Για τον στόχο του Πανηλειακού είπε: ««Δεν μπορούμε από τώρα να βάζουμε συγκεκριμένους στόχους. Εμένα προσωπικός μου στόχος, είναι η ομάδα να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα, τόσο ώστε, πρώτον να μην κινδυνεύσει και δεύτερον να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Αν συμβεί αυτό, πιστεύω ότι θα έχω πετύχει. Η ομάδα δεν μπορεί να πάει πιο κάτω. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε σε αυτή την κατεύθυνση».

Σε ό,τι αφορά στις αποδεσμεύσεις, ο Κονσταντίν Πίλια κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του.

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Last modified onΔευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep