Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Οι εντυπώσεις του Κασέτι

Ο Λορέντζο Κασέτι αναφέρθηκε στην εώς τώρα παρουσία του στη Ζάκυνθο.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ζακύνθου ο Λορέντζο Κασέτι το έκανε στο εκτός έδρας ματς με τον Αιγινιακό. Το δελτίο του, άλλωστε, τότε εκδόθηκε και ο 22χρονος μέσος άρχισε να παίρνει λεπτά συμμετοχής. Σε συνέντευξή του, μάλιστα, στην ιταλική ιστοσελίδα «umbria24» αναφέρθηκε στις έως τώρα εντυπώσεις του.

«Το όνειρό μου είναι να επιστρέψω στην Ιταλία και να παίξω σε μεγάλη κατηγορία», είπε αρχικά ο Κασέτι και σχετικά με την έως τώρα παρουσία του στο νησί του Ιονίου ανέφερε: «Όταν παίζουμε εκτός έδρας ξεκινάμε πάντα ακτοπλοϊκώς για περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο. Μετά παίρνουμε λεωφορείο και αν πρέπει να πάμε στη βόρεια Ελλάδα μπορεί να ταξιδέψουμε και 10 ώρες. Όταν είσαι τόσες ώρες στο πούλμαν, έρχεσαι πιο κοντά με τους συμπαίκτες σου».

Για τη συμπαράσταση των οπαδών και τη ζωή σρο νισί είπε: «Έρχονται περίπου 3.000. Η αγάπη τους είναι μεγάλη και η πίεση μικρή. Το νησί είναι μικρό και όλοι σε αναγνωρίζουν. Υπάρχουν και στο φαγητό πολλές νέες γεύσεις, αλλά το βέβαιο είναι ότι σε όλα τα γεύματα θα δείτε το τυρί φέτα».

Όσο για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του, τόνισε: «Δεν παραπονιέμαι. Έχω περιθώρια βελτίωσης και μπορώ να βελτιωθώ με τη βοήθεια του προπονητή μας, Τζιανλούκα Κολονέλο»

Last modified onΣάββατο, 28 Δεκέμβριος 2013 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep