Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Κόπηκαν» Λούκιτς και Γιάντριτς

Οι δύο Σέρβοι του Βύζαντα έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Με 18 παίκτες αναχώρησε ο Βύζας Μεγάρων για το Βόλο. Οι «κιτρινόμαυροι» κοντράρονται με τον Ολυμπιακό και γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πιθανότητες για απόσπαση θετικού αποτελέσματος δεν είναι με το μέρος τους. Την ομάδα θα κοουτσάρει ο Θανάσης Σταματόπουλος μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τοπαλίδη και η αποστολή έκρυβε εκπλήξεις. Οι Σέρβοι Γιάντριτς και Λούκιτς, που μέχρι πρότινος ήταν αναντικατάστατοι, «κόπηκαν» από τα πλάνα του Σταματόπουλου, μια και μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει για την αξία τους. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσουν με τη διοίκηση και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν.
Στην προπόνηση της Παρασκευής (20/12) οι Μαρίνης και Ταμπάκης στάθηκαν άτυχοι καθώς τραυματίστηκαν, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σταματόπουλος μίλησε στο flnews.gr για το παιχνίδι στη Θεσσαλία και ανέφερε: «Ξέρουμε ότι παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Σε κάθε γραμμή έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Έχουμε πίστη, την προσεχή μεταγραφική περίοδο θα ενισχυθούμε και θα παλέψουμε για την παραμονή».

Η αποστολή: Μούζος, Μαζιώτης Αλ., Αρναρέλλης, Μαζιώτης Ι., Μανδύλης, Νικολέτος, Παπαεθυμίου, Μπέλερης, Λέκκας, Παπαδημητρίου, Μεντί, Σταμογιάννος, Κοντούλης, Διαμαντάρας, Δελάρδας, Τσακιράκης, Ζάρκος, Μιχαλόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 21 Δεκέμβριος 2013 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep