Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η κοινωνική δράση του ΑΟΧ

Παίκτες και τεχνικό τιμ του ΑΟΧ βρέθηκαν δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες ημέρες.

Την παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγ. Γεώργιος Χανίων επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής (20/12) αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν. Μοίρασαν παιχνίδια και γλυκά στα παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται και συνομίλησαν μαζί τους.

Τα παιδιά στην παιδιατρική κλινική Αγ. Γεωργίου είδαν από κοντά τους Ντίνο Πάγκαλο, Γιώργο Πιθαρούλη, Κώστα Θεοδωρόπουλο, Δημήτρη Τσατσαρή, Αντώνη Καμπλιώνη, Κώστα Ταταράκη, Τιάγκο Μέλο, Μανώλη Μαρκαντωνάκη, ΣωτήρηΤσάτσο. Την αντιπροσωπεία συνόδευαν ο προπονητής της ομάδας Μουράτ Σεροπιάν μαζί με τον Γενικό αρχηγό Αντώνη Βασιλομιχελάκη και τους Μιχάλη Κυβερνιτάκη (μασέρ) και το στέλεχος του τμήματος marketing Αλεξία Σχετάκη.

Μετέπειτα μια ακόμα αντιπροσωπεία παικτών με τον Μουράτ Σεροπιάν επισκέφτηκε το 19ο Δημοτικό σχολείο. Οι Φαμπρίτσιο Πότσι, Τόμι Κοσταντίνοφ Ανδρέας Βασιλόγιαννης Δημήτρης Χατζηισαϊας, Βασίλης Σαντριάς, Γιάννης Μποτωνάκης, Σωτήρης Τσάτσος, Κώστας Μανωλάς, Νίκος Πάτας Ντίνος Πάγκαλος, Αντώνης Καμπλιώνης, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Τσατσαρής και Τιάγκο Μέλο μοίρασαν ευχές και χαμόγελα στους μαθητές.

Το βράδυ της Παρασκευής (20/12) μέλη της ομάδας βρέθηκαν στον Τηλεμαραθώνιο αγάπης της Νέας Τηλεόρασης. Οι Γιώργος Κετικίδης, Βασίλης Γωνιωτάκης, Ντίνος Πάγκαλος και Αλέξανδρος Παπατζίκος βοήθησαν για την οικονομική ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου., ενώ η ΠΑΕ πρόσφερε ένα μπουφάν της ομάδας και μια μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Last modified onΣάββατο, 21 Δεκέμβριος 2013 09:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep