Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ατομικό για Μπαλτιμά

Εκτός προπόνησης του Παναιγιάλειου έμεινε ο Γιάννης Μπαλτιμάς. Επίσκεψη στο ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ.

Ο ποδοσφαιριστής των «μελανόλευκων» δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ακολούθησε για ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα. Εκτός για τον αγώνα της Δευτέρας (23/12) με την Επισκοπή έχει τεθεί ο Βασίλης Μαυρόπουλος.

Στο μεταξύ, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ επισκέφθηκε το Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «ΕΚΑΜΕ /ΑΜΕΑ». Τους υποδέχθηκε θερμά ο πρόεδρος, Θεόδωρος Στεφανίδης, και το προσωπικό του Κέντρου. Παίκτες μοίρασαν αναμνηστικά και χάρισαν από ένα κασκόλ σε όλα τα παιδιά, αλλά και το προσωπικό, ενώ ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από το έργο που επιτελείται στο Κέντρο.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μας σκεφτήκατε και φέτος. Ο Παναιγιάλειος έχει κάνει πολλά για εμάς, και δεν το ξεχνάμε. Κάθε χρόνο μας στηρίζετε με διάφορες εκδηλώσεις και σας ευχαριστούμε γι αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Στεφανίδης, ενώ οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξήραν τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν η διοίκηση και το προσωπικό του ΕΚΑΜΕ. «Αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για το τεράστιο έργο που προσφέρετε, και που δυστυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που δεν γνωρίζει τι θυσίες απαιτούνται. Εμείς, αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που ήρθαμε εδώ, για να δώσουμε όσο μπορούμε, λίγη χαρά παραπάνω σε αυτά τα παιδιά. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια σας, ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη και ξέρετε, ότι όποια στιγμή το θελήσετε, είστε προσκεκλημένοι μαζί με τα παιδιά φυσικά, για να παρακολουθήσετε αγώνα της ομάδας» ανταπάντησαν οι διοικούντες το «μελανόλευκο σύλλογο».

Την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούσαν οι Μπούνας, Λαζανάς, Διαμαντόπουλος, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Παπαχρήστος, Γκούμας, Σανδραβέλης και Φλίγκος, με τον Γιάννη Λαζανά να συμμετέχει και με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Last modified onΠαρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2013 21:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep