Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Η Γλυφάδα συνεχίζει ενισχυσμένη»!

Ο Γιώργος Μαργέτης μίλησε στο flnews.gr για την επόμενη μέρα της Γλυφάδας.

Τα σενάρια που ήθελαν τη Γλυφάδα να αποχαιρετά το πρωτάθλημα μετά το τέλος του πρώτου γύρου διέψευσε κατηγορηματικά ο Γιώργος Μαργέτης. Με δηλώσεις του στο flnews.gr ο γενικός αρχηγός της ομάδας των νοτίων προαστίων αποκάλυψε τι συζητήθηκε στη συνάντηση της Τετάρτης (18/12) με τον μεγαλομέτοχο, Βαγγέλη Ασλανίδη και τόνισε: «Θα ενισχυθούμε και η Γλυφάδα θα επιστρέψει σε ασφαλή μονοπάτια».

Αναλυτικά ο Μαργέτης δήλωσε στο flnews.gr:

«Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, τρεις άνθρωποι που είμαστε παιδικοί φίλοι, ο κύριος Κόντης, ο κύριος Ανδρέας Βαρδάλος κι εγώ χωρίς να είμαστε ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, αλλά απλοί υπάλληλοι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και το βάρος μοιραία έπεσε πάνω μας, γιατί αυτός που ανέλαβε στις αρχές δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει. Το καλό είναι ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος, ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Ασλανίδης, που κατάλαβε κάποια πράγματα και θεωρώ ότι και εκείνος θα κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του, ώστε η Γλυφάδα να βαδίσει και πάλι σε ασφαλή μονοπάτια. Με τη βοήθεια του αντιδημάρχου, κυρίου Παναγιωτίδη, του φίλου της ομάδας, Αργύρη Τσίπρα και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Γιάννη Παπαγιάννη, το δεκαπενθήμερο της διακοπής θα κινηθούμε για την ενίσχυσή μας και θα πάρουμε προπονητή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λινάρδο που βοηθούσε όλο αυτό το διάστημα, τον προπονητή των Νέων, Δημήτρη Δημακόπουλο που στήριξε και την πρώτη ομάδα και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά και τον Λουτσιάνο που είναι ένας μαχητής και είμαι βέβαιος πως θα κάνει σπουδαία καριέρα. Να ευχαριστήσω, τέλος, τους Κοτταρά, Γαλανόπουλο, Νατσούρα για την προσπάθειά τους να φτάσει έως εδώ η ομάδα, έστω και αν δεν μας βοήθησαν τα αποτελέσματα.

Έχουμε πλάνο. Θα ενισχυθούμε με ξένους ποδοσφαιριστές, αλλά θα αναδείξουμε και τα πολλά ταλέντα που έχουμε στην ομάδα Νέων».

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 12:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep