Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς προπονητή στη Λάρισα

Αποχώρησε από τον Βύζαντα ο Γιώργος Ασπρογέρακας.

 

Χωρίς προπονητή είναι υποχρεωμένος να παραταχθεί στη Λάρισα, για το σαββατιάτικο (12/11) παιχνίδι ο Βύζας. Οι Μεγαρείς, ναι μεν έκλεισαν τον Νίκο Παντέλη, αλλά αυτός δεν δέχθηκε να κάνει το ντεμπούτο του στη «AEL FC Αρένα». Από τη στιγμή λοιπόν που ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ασπρογέρακας, αποχώρησε και αυτός μετά τον Ηλία Φυντάνη, οι νεοφώτιστοι θα αγωνιστούν σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα χωρίς τεχνικό ηγέτη.

 

Ο Ασπρογέρακας αρχικά είχε δεχθεί να καθοδηγήσει τον Βύζαντα, στην δύσκολη έξοδό του στη Λάρισα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ, καθώς φαίνεται πως υπήρξε διαφωνία με μέλη της διοίκησης. Λέγεται ότι η διοίκηση ήθελε να έχει ενεργό ρόλο στον καταρτισμό της ενδεκάδας...

 

Ο Παντέλης, πάντως, ακολούθησε την αποστολή στη Λάρισα και εκτός πλάνων έμειναν οι Μπέριος, Ηλιόπουλος, Μιχελής και ο Ολιζαντέμπε του οποίου το δελτίο δεν εκδόθηκε.

 

Ο γυμναστής, Βασίλης Καλαποθαράκος πήρε στην αποστολή τους: Κοτταρά, Μητρογιάννη, Πλάτανο, Στρατάκη, Γκούμα, Μωυσίδη, Ρωμαϊδη, Σανόκο, Ροβίθη, Μακρόπουλο, Αρκουμάνη, Νταντάμη, Πέτρου, Ουατάρα, Χριστοφιλέα, Ρούσσο, Λίτση, Μεϊντή, Γεωργακόπουλο, Σκαφτούρο.

 

Last modified onΠαρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011 23:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep