Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοίρασε δώρα η Επισκοπή

Η Επισκοπή μοίρασε δώρα στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αλφάς.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας της Επισκοπής επισκέφτηκαν την Τρίτη (17/12) το Δημοτικό Σχολείου Αλφάς και μοίρασαν δώρα στα παιδιά. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Επισκοπή με τον κ. Η. Μπουλιό να εκπροσωπεί το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, Δ. Σουμπασάκη, Γ. Βελονάκη. Α. Κελαϊδή και Η. Τριχάκη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Δασκάλων και των παιδιών του σχολείου και παραβρέθηκε στην μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή, που οργάνωσαν για την μέρα αυτή.

Η ΠΑΕ Επισκοπή πρόσφερε δώρα σε όλα τα παιδιά και στην διοίκηση του σχολείου μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών καθώς και μπάλες για τις ανάγκες των μαθητών. Η χαρά στα πρόσωπα των νεαρών μαθητών ήταν εμφανείς καθώς μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας, τραγούδησαν τα κάλαντα, φωτογραφήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για τις άγιες μέρες των εορτών.

Οι ποδοσφαιριστές μας προσκάλεσαν τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους, να παρακολουθήσουν τον επόμενο και τελευταίο για το 2013, εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την επομένη Δευτέρα 23/12 με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Last modified onΤρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep