Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαι απογοητευμένος»

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε απογοητευμένος και στενοχωρημένος από την πορεία της ομάδας του.

Ο κ. Παπαδόπουλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Football League λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «παίζουμε σε μία κατηγορία που έχει τεράστιο στομάχι και πολύ μικρό στόμα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος:

Για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην κατηγορία: «Παίζουμε σε μια κατηγορία που έχει τεράστιο στομάχι και πολύ μικρό στόμα. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και τα έσοδα πολύ λίγα, όμως όλα αυτά τα ξέραμε, δεν μας υποχρεώνει κανένας να το κάνουμε, έχουμε φιλοδοξίες για τις ομάδες μας και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τα προβλήματα είναι πολλά και τα αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες.

Υπήρξε μια βίαιη ανασύνθεση στην Β’ Εθνική που ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια, όταν χρειάστηκε κατ’ εξαίρεση δηλαδή να παίξουν στην Β’ Εθνική ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής και η Καβάλα. Με όλη την ανασύνταξη που έγινε, δημιουργήθηκαν πάρα πολλά προβλήματα. Αυτό αδυνάτισε την ποιότητα του πρωταθλήματος, υποβάθμισε το βάρος και το κύρος των ομάδων, ξαφνικά από μεγάλες φανέλες, βρεθήκαν να παίζουν γειτονιές στην Β’ Εθνική. Πιστεύω ότι μέσα από το σχεδιασμό που υπάρχει από την ΕΠΟ και ανακοινώθηκε πρόσφατα, σε 2-3 χρόνια θα εξομαλυνθούν τα πράγματα και πλέον η Β Εθνική θα επιστρέψει εκεί που ξέρουμε».

Για τον Πιερικό: «Είμαι πραγματικά στεναχωρημένος και απογοητευμένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Σχεδιάσαμε με την καθοδήγηση ενός προπονητή που εμπιστευόμουν απόλυτα μια ομάδα που έπρεπε να είναι πολύ ψηλότερα. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και πλέον κινούμαστε με ρεαλιστικό τρόπο, έτσι ώστε να μην ρισκάρουμε την ιστορία του Πιερικού και να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις δυνατότητες που υπάρχουν αυτή την στιγμή».

Last modified onΤρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 13:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep