Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τέλος Λουτσιάνο και... Γλυφάδα!

Ο Λουτσιάνο αποχαιρέτησε και πιθανότατα αποχαιρετά και η Γλυφάδα!

Η ήττα (2-0) από τον Φωκικό σήμανε και το τέλος του Λουτσιάνο ντε Σόουζα από τον πάγκο της Γλυφάδας. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» αποχαιρέτησε τους παίκτες του, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου και όπως ειπώθηκε, είναι πολύ πιθανό η ομάδα των νοτίων προαστίων να μην κατέβει ξανά σε αγώνα της Football League!

Το κλίμα ήταν ήδη πολύ άσχημο από το ημίχρονο, όπου ο τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Κοτταράς φώναξε τους συμπαίκτες του έξω από την φυσούνα που μπαίνουν στα αποδυτήρια και τους μίλησε. Εκεί τους ανακοίνωσε πως τελείωσαν τα ψυχικά του αποθέματα και για τον ίδιο η Γλυφάδα. Ζήτησε να αντικατασταθεί στην ανάπαυλα και τη θέση του πήρε ο Χρήστου. Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα ίσως είχε αποφασίσει πως δεν υπάρχει μέλλον πριν από την αναμέτρηση και αυτό ήταν από τα τελευταία χτυπήματα. 

Πριν από την αναμέτρηση, άλλωστε, γνώριζαν πως είχαν γίνει οκτώ προσφυγές από τους ποδοσφαιριστές και δύσκολα θα μπορούσε να αντιστραφεί το κλίμα και να συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι προπονήσεις των τελευταίων εβδομάδων δεν ήταν εύκολο να γίνουν, καθώς μία δεν υπήρχαν ρούχα και μια τους έλειπαν οι μπάλες.

Οι λιγοστοί άνθρωποι από την διοίκηση της ομάδας ήταν έξαλλοι μετά το τέλος της αναμέτρησης και φυσικά δεν είχαν και οι ίδιοι τα ψυχικά αποθέματα να τρέξουν μια κατάσταση μόνοι τους, αφού ακόμη και ο Γιάννης Κόντης δεν έχει εμφανιστεί στα τελευταία ματς της ομάδας. 

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 21:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep