Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπήρξε πέναλτι»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για καλό αποτέλεσμα σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς και το ότι ο Πιερικός αγωνίστηκε για μια ώρα με παίκτη λιγότερο. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για καλό αποτέλεσμα σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς και το ότι ο Πιερικός αγωνίστηκε για μια ώρα με παίκτη λιγότερο.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για την απόφαση του διαιτητή και τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του είπαν πως δεν υπήρξε παράβαση.

Μια απόφαση του διαιτητή, για την οποία όλα τα παιδιά μου είπανε ότι δεν υπήρξε καμια περίπτωση πέναλτι, ανέτρεψε τις ισορροπίες και έδωσε στο αντίπαλο το πλεονέκτημα στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε ο Πιερικός έμεινε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Θεοδοδιάδης, ο οποίος τόνισε πως ο Παπατολίκας βρέθηκε σε καλή μέρα και σίγουρα επηρέασαν και οι αποφάσεις του διαιτητή.

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πειθαρχημένη ομάδα, με πολλούς και καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Ξεκινήσαμε ιδανικά, προηγηθήκαμε με ένα ωραίο γκολ του Κέρι στο 6' αλλά μια απόφαση του διαιτητή, για την οποία όλα τα παιδιά μου είπανε ότι δεν υπήρξε καμια περίπτωση πέναλτι, ανέτρεψε τις ισορροπίες και έδωσε στο αντίπαλο το πλεονέκτημα στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε να φροντίσουμε να κλείσουμε τους χώρους και να εκμεταλλευτούμε έστω και μια φάση που θα μας παρουσιαζόταν. Εφαρμόσαμε κατά γράμμα όσα είπαμε. Ο Παπατολίκας βρέθηκε σε καλή μέρα και ήταν έτοιμος όταν έπρεπε. Αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι, δε θα ήμουν ευχαριστημένος με το 1-1, αλλά με την εξέλιξή και ο βαθμός κρίνεται θετικός. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια, ειδικά παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Έρχεται ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, με την Κέρκυρα την άλλη αγωνιστική. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι για να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο.

Είναι γνωστό ότι υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα. Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το πλάνο το οποίο έχουμε ήδη φτιάξει, όσον αφορά σε κάποιες προσθήκες που πρέπει να γίνουν. Είμαστε λίγοι σε ποσότητα, όχι σε αξία. Θα κάνουμε προσθήκες για να ενισχύσουμε την ομάδα. Όσο για τις αποχωρήσεις, αν υπάρξουν, θα είναι λιγοστές. Συγχαρητήρια στον Άγγελο Διγκόζη για τη δουλειά που κάνει. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους σαν εμάς. Χαίρομαι που υπήρξαμε αντίπαλοι στα γήπεδα σαν παίκτες και τώρα βρισκόμαστε αντίπαλοι στους πάγκους. Εύχομαι ό, τι καλύτερο γι' αυτόν και την ομάδα του. Όσο για μας, αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε "ταμείο"».

 

Last modified onΣάββατο, 14 Δεκέμβριος 2013 19:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep