Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πολλά τα κέρδη του Αιγινιακού

Η πιο ευρεία εντός έδρας νίκη τόνωσε το ηθικό στον Αιγινιακό.

Σε απόσταση δύο πόντων από την 4η θέση βρέθηκε, έστω προσωρινά, ο Αιγινιακός χάρη στην άνετη (3-0) επικράτηση απέναντι στη Ζάκυνθο. Οι Κατερινιώτες έγραψαν ιστορία, καθώς σημείωσαν την πιο ευρεία εντός έδρας νίκη τους στη σύντομη παρουσία τους στη Football League, ενώ κέρδισαν και τον Πλάτωνα Καρακατσάνη.

Ο 28χρονος επιθετικός με τα δύο γκολ που σημείωσε, έδειξε πως βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό και στον Αιγινιακό θεωρούν ότι η εμφάνισή του αυτή θα τον βοηθήσει να έχει ανάλογη συνέχεια. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και ο Πέντα με τις δύο ασίστ, που τον έφεραν πρώτο στη σχετική λίστα με πέντε.

Εννοείται ότι η διοίκηση σκοπεύει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ, ώστε οι «κυανόλευκοι» να δυναμώσουν και να «χτυπήσουν» την 4άδα. Το Σάββατο (14/12) το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν, ενώ την Κυριακή (15/12, 15:00) όσοι δεν έπαιξαν ή έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής θα δώσουν φιλικό με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα και οι υπόλοιποι θα έχουν ρεπό.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Αιγινιακό και τελευταία για το 2013 η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα στις 22 Δεκεμβρίου.

Last modified onΣάββατο, 14 Δεκέμβριος 2013 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep