Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκληρή γλώσσα από Κολονέλο

Έξαλλος με τους παίκτες της Ζακύνθου ήταν ο Τζιανλούκα Κολονέλο.

Ποιος είδε τον Τζιανλούκα Κολονέλο και δεν τον φοβήθηκε! Ο Ιταλός τεχνικός των νησιωτών ήταν έξαλλος με τα λάθη των παικτών του στο χθεσινό (13/12) παιχνίδι με τον Αιγινιακό και οι φωνές του στα αποδυτήρια με το τέλος του αγώνα δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Μίλησε σε σκληρή γλώσσα στους παίκτες του και τους τόνισε ότι δεν θα ανεχτεί ξανά τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά. Βέβαια, στη Ζάκυνθο τα έχουν και με τον πρώτο επόπτη, τον κ. Βαφειάδη (Καρδίτσας). Στην ομάδα υποστηρίζουν ότι ο παίκτης του Αιγινιακού πήρε την μπάλα με το χέρι στο 45+2 και ο επόπτης, ο οποίος ήταν μπροστά στη φάση, έπρεπε να καταλογίσει παράβαση.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες στο νησί, έπειτα από πολύωρο και κουραστικό ταξίδι. Μάλιστα, καθυστέρησε να φύγει, καθώς στο πούλμαν παρουσιάστηκε πρόβλημα και έπρεπε να επιδιορθωθεί. Σήμερα (14/12) η ομάδα έχει ρεπό.

Στο μεταξύ, ο Κολονέλο αναχώρησε για την Ιταλία, όπου θα παραμείνει για τρεις ημέρες, προκειμένου να συμμετάσχει στο σεμινάριο προπονητικής με επικεφαλής τον Ράφα Μπενίτεθ.

Last modified onΣάββατο, 14 Δεκέμβριος 2013 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep