Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με κούρασε η κατάσταση...»

Ο Κώστας Ιασωνίδης αναφέρθηκε στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του Πιερικού.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Πιερικού, Κώστας Ιασωνίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm σχετικά με την αποχώρησή του από τους «ασπρόμαυρους» λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων και ανέφερε:

«Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο, ήμουν από τους πρώτους που δήλωσα ότι ήθελα να αποχωρήσω από την ομάδα του Πιερικού καθώς τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενα και μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το οικονομικό. Ήξερα ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά τους πίστεψα ότι θα κάναμε κάτι καλό φέτος αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν ήταν έτσι και έχουν πλέον δημιουργηθεί αρκετά προβλήματα και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Στον Πιερικό το πρόβλημα ήταν πολύ έντονο και έβγαινε αυτό και στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχε πολύ μουρμούρα όλη την εβδομάδα και κάναμε τα πάντα για να το ξεχάσουμε τουλάχιστον όταν μπαίναμε μέσα στο γήπεδο. Τους πίστεψα πολύ το καλοκαίρι, αλλά τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι και με κούρασε πολύ η όλη κατάσταση στην ομάδα.

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής γίνεται όλο και χειρότερο και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν πρέπει βέβαια να βάζουμε όλες τις ομάδες στο ίδιο καζάνι καθώς υπάρχουν και σύλλογοι οι οποίοι φέρονται καλά στους ποδοσφαιριστές και τους πληρώνουν κανονικά».

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 01:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep