Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρόβλημα στο γκολ και τραυματισμοί»

Η δυσκολία στο σκοράρισμα και οι τραυματισμοί αντίπαλοι της Επισκοπής σύμφωνα με τον Γιώργο Βιδάλη.

Ο αμυντικός της Επισκοπής, Γιώργος Βιδάλης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. Τόνισε λείπει σταθερότητα και το εύκολο γκολ, ενώ μίλησε για συχνούς τραυματισμούς.

Όπως δήλωσε:

«Η πορεία μας μέχρι στιγμής, στην πρώτη παρουσία της ομάδας στη Football League, κρίνεται θετική. Σ´ένα δύσκολο πρωτάθλημα με αρκετές ομάδες «γρίφους» στην αρχή, δεν ξέραμε ούτε εμείς τι θα αντιμετωπίσουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι, ακόμα μαθαίνουμε τις δυνατότητές μας και δημιουργούμε απαιτήσεις. Σίγουρα μας λείπει η σταθερότητα και το εύκολο γκολ, ενώ αντίθετα ταλαιπωρούμαστε συχνά από τραυματισμούς.

Αν καταφέρουμε να βρούμε λύση σ' αυτά τα θέματα, με πολύ δουλειά και ίσως κάποιες προσθήκες την μεταγραφική περίοδο που έρχεται, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια. Το παιχνίδι με τον Πανηλειάκο ξέρουμε ότι κρύβει πολλές δυσκολίες. Σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο όπως είναι το γήπεδο του Πύργου και απέναντι σε μια ομάδα καλή που καίγεται για βαθμούς. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Last modified onΤετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep