Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κάποιοι κυνηγάνε φαντάσματα»

Για τα εξωαγωνιστικά -διοικητικά- ζητήματα του ΑΟΧ μίλησε ο Μουράτ Σεροπιάν.

Ο τεχνικός των «μπλε» με δηλώσεις του στη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης τόνισε ότι κάποιοι κυνηγούν φαντάσματα και τους προέτρεψε πως αν δεν τους αρέσει κάτι να το μεταφέρουν στη Γ.Σ. της 15ης Ιανουαρίου. Παράλληλα, είπε ότι θα γίνουν 3-4 μεταγραφές για να αποκτήσει η ομάδα βάθος, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή έως τώρα πορεία:

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολλά παιδιά από την περσινή ομάδα.

«Ήταν θέμα ηθικό και οικονομικό να κρατήσουμε τα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα, συμπληρώσαμε και με κάποια ακόμα παιδιά που ταίριαζαν στην φιλοσοφία μας και τα καταφέραμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα χλευάστηκε που δεν έκανε προετοιμασία.

«Τα οικονομικά δεν μα επέτρεψαν να κάνουμε προετοιμασία, αλλά κάναμε δουλειά και στην Μοναχή Ελιά και στο Εθνικό στάδιο. Το μόνο που μας έλειψε ήταν κάποια δυνατότερα φιλικά».

Για το πώς σχεδιάστηκε η φετινή ομάδα και το σχόλιο του για τους παίκτες που έφυγαν.

«Έπρεπε να έχουμε υπομονή και να φτιάξουμε μια ομάδα καλή τακτικά με ψηλά κορμιά και ικανή να ανταποκριθεί, ήταν προσωπικές επιλογές τα παιδιά αυτά. Οι παίκτες που έφυγαν είναι ένα λεπτό ζήτημα, οι παίκτες όλοι που έφυγαν ήταν καλοί παίκτες, αλλά δεν ήταν στο επιθυμητό επίπεδο. Και οι δυο αποχώρησαν μόνοι τους, έγινε σεβαστή η επιθυμία τους και έφυγαν, ο Κοσταντίνοφ αντίθετα επέλεξε να μείνει και παίζει. Δεν έχω κάποιο προσωπικό συμφέρον, αν κάποιο παιδί αποδίδει 100%, προπονείται και μπορεί θα παίξει. Κάποιο παιδί σε κάποιο ματς μπορεί να μην μπορεί να ανταπεξέλθει και να μην παίζει μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σε άλλο».

Για το «ανέβασμα» κάποιων ποδοσφαιριστών

«Τα παιδιά δουλεύουν γι’ αυτό παρουσιάζονται καλύτερα, μόνο η δουλειά μπορεί να τα ανεβάσει επίπεδο και το ένα μπορεί να παρασύρει το άλλο».

Για τον Σαντριά

«Είναι ένα παιδί με πολλά προσόντα έχει μείνει λίγο πίσω αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί που έπαιζε τοπικό πέρυσι και φέτος έκανε προετοιμασία με επαγγελματική ομάδα. Έβαλα τέσσερα γκολ πέρυσι στο τέλος φέτος δεν είναι βασικός είναι λίγο μπερδεμένος».

Για τις μεταγραφές

«Θα πάρουμε 3-4 παίκτες για να αποκτήσουμε και βάθος, με τους τραυματισμούς και τις απουσίες υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες και αναγκαζόμαστε να αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας πολλές φορές. Δεν μπορώ ακόμα να σας πω σε ποιες θέσεις».

Για τα διοικητικά και τον «πόλεμο» ανακοινώσεων.

«Είχα αποφασίσει μετά από αυτά που έγιναν και πέρυσι να μην αναμιχθώ όμως κάποιες φορές πνίγεσαι, δεν είναι ωραίο ένα διάστημα που η ομάδα κάνει καλή πορεία να μην μπορείς να το χαρείς. Με αυτή την πορεία η ομάδα κερδίζει θαυμαστές είναι σημαντικό για την ομάδα και ακούγονται τα Χανιά παντού. Αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό τότε θα μπορούσαν όλοι να κάνουν την κριτική τους τώρα δεν το καταλαβαίνω».

Γιατί να μπαίνουν τρικλοποδιές;

«Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα χρειαστεί χρόνος για να εκτιμηθούν κάποια πράγματα και να γνωρίσει ο ένας τον άλλο καλύτερα , αυτό είναι το κυριότερο και γι’ αυτό δημιουργούνται τέτοια θέματα».

Για τις σχέσεις με τους Κατσιγιάννη-Ευθυμάκη

«Για το τι πιστεύει ο κάθε εργοδότης ή συνεργάτης δεν μπορώ να κάνω κάτι μόνο να δουλέψω και να πείσω όλους αυτούς ότι αξίζω της εμπιστοσύνης τους, είναι κάτι που θα κριθεί στο μέλλον. Διαφορετικές απόψεις είναι λογικό να υπάρχουν όμως πρέπει με γνώμονα το καλό της ομάδας να γίνονται τέτοιες συζητήσεις για να δίνουμε λύσεις και απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει ο καθένας».

Για το πώς καταφέρνει να παραμένει ήρεμος

«Ήρεμος δεν είμαι όμως από φύση μου, είμαι αγωνιστής και πιστεύω ότι έχει αποτέλεσμα αυτό».

Για τις δηλώσεις μετά την Γλυφάδα

«Αναφέρθηκα σε κάποια γεγονότα που τα γνωρίζει στα Χανιά πολύς κόσμος. Θέλω αυτό το γεγονός να λήξει και η ομάδα να βρει ηρεμία το έκανα για να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους , είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι και αν δεν έχω εγώ ηρεμία αυτό μεταφέρεται και στην ομάδα. Κάποια στιγμή φτάνεις σαν άνθρωπος στην έκρηξη. Η ομάδα είναι πάνω από όλα, από την στιγμή που ο πρόεδρος έχει διάθεση να προχωρήσει η ομάδα όπως πρέπει τότε δεν υπάρχει λόγος για κάτι παραπάνω».

Έχουν δοθεί αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα από μένα θεωρείται λήξαν.

«Αν κάνεις μια δουλειά που βλέπει όλος ο κόσμος και κάποιοι κυνηγάνε φαντάσματα τότε δεν γίνεται να υπάρχει ηρεμία. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να υπάρχουν απόψεις και γνώμες που δεν συμβαδίζουν με εσένα αυτό είναι λογικό. Εγώ σαν νέος προπονητής καταθέτω την δουλειά μου στο γήπεδο, ο κόσμος είναι χαρούμενος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και αυτό είναι που θέλει και ο Χανιώτης φίλαθλος θέλουμε ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος. Σαν Σεροπιάν θέλω να πω ότι καλό είναι να αναγνωρίζουμε την προσφορά που έχει ο καθένας να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να δούμε αν μπορούμε να τα βρούμε.

Θα ήταν αχαριστία να πω κάτι και πέρυσι όπως και φέτος είχα προβλήματα όμως το πρόσημο τελικά ήταν θετικό και έγραψε άνοδος. Αν σε κάποιους δεν αρέσει υπάρχει διοικητικό συμβούλιο και ο κόσμος που μπορούν να κρίνουν».

Για το τι περιμένει στην Γ.Σ. της 15ης Ιανουαρίου

«Στα Χανιά μπορείς να περιμένεις τα πάντα, εγώ προσδοκώ το καλύτερο είμαστε μια ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα μπορεί να γίνει το καλύτερο αλλά και το χειρότερο».

Αν το τρομάζει ότι μπορεί η ομάδα να επηρεαστεί από τις εξελίξεις

«Το οικοδόμημα (ομάδα) έχει γερές βάσεις, μπορεί να φανεί οξύμωρο αλλά σε αυτή την ομάδα μπορείς να χτίσεις πολλά πρέπει να έχεις γερό στομάχι και ισχυρό κίνητρο».

Για το γήπεδο

«Το βλέπετε και μόνος σας το λένε και τα αποτελέσματα ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι είναι ο κόσμος που αν συνεχίσει έτσι θα αποτελεί το μεγάλο μας όπλο. Αν ο κόσμος θέλει να μας δει ψηλά θα συνεχίσουμε έτσι. Είναι υποθήκη η παρουσία του κόσμου είναι σημαντικό στην κατηγορία να έχεις 2000 κόσμο».

Για τον ίδιο

«Κάθε χρονιά είναι διαφορετική αυτά που έχουμε καταφέρει στα Χανιά είναι πολύ σημαντικά και μόνο που ανέβηκε μετά από 32 χρόνια αλλά και το γεγονός ότι ήμουν και παίκτης στην ομάδα. Είμαι δεμένος με την ομάδα των Χανιών και αυτό με κάνει να λειτουργώ συναισθηματικά και αυθόρμητα. Με πιο κρύο μυαλό και συγκεντρωμένοι στον στόχο μπορούμε να πετύχουμε και άλλα πράγματα. Δεν αρκούμαστε σε αυτά ούτε εγώ θέλουμε να πετύχουμε παραπάνω πράγματα. Σε μια ομάδα αν αισθάνεσαι καλά και λειτουργείς όπως θέλεις, τότε θες να είσαι στην ομάδα. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα αλλά από τις συγκυρίες.

Πάμε να κάνουμε και ρεκόρ παραμονής στον ΑΟΧ. Καλό είναι να μεγαλώνεις μαζί με την ομάδα. Αυτό είναι το ιδανικό αλλά και το όνειρο κάθε υγιή ανθρώπου. Να ανέβει η ομάδα με αυτόν προπονητή θα είναι το τέλειο αν δεν ανέβεις φέτος μπορεί κάποια άλλη χρονική στιγμή με καλύτερες προϋποθέσεις να διεκδικήσεις την άνοδο».

Τα φαβορί του ομίλου

«Ποιοτικά ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί, μετά η Καλλιθέα με βάση το ρόστερ και από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται από πίσω».

πηγή: sportfmxania.gr

Last modified onΤρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013 10:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep