Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δριμύ «κατηγορώ» Σεροπιάν

Ο Μουράτ Σεροπιάν κατηγόρησε εκείνους που επιδιώκουν να κάνουν κακό στον ίδιο και στην ομάδα.

Ο προπονητής του ΑΟΧ τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας του κόντρα στη Γλυφάδα ήταν μετριότητατη. Δεν στάθηκε πολύ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο, αλλά στα εξωαγωνιστικά ζητήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα. Το μήνυμά του προς αυτούς που προσπαθούν να του βάλουν τρικλοποδιές; «Εγώ κάνω κατάθεση μέσα στο γήπεδο κι όποιος έχει αμφιβολίες ας κοιτάξει το ταμπλό τι γράφει».

Για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα: «Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα η οποία για μας ήταν εντελώς άγνωστη και αυτό έχει να κάνει με τους παίκτες που παρέταξε, πολλοί από τους οποίους έπαιζαν για πρώτη φορά. Παρόλα αυτά κυνήγησαν το παιχνίδι με περίσσιο πάθος και προσπάθησαν για το καλύτερο για την ομάδα τους. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να κρατήσουμε όλους τους παίκτες προσγειωμένους. Δεν τα καταφέραμε... Δυστυχώς, στους παίκτες περνάει στο μυαλό τους η κατάσταση που ήταν η Γλυφάδα και γι' αυτό η εικόνα μας ήταν μέτρια. Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τους 3 βαθμούς που είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί μας ανεβάζουν στη 2η θέση. Προσπαθούμε να δούμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Μαγούλα. Με πάρα πολλά προβλήματα. Τραυματίες, κάρτες... Πρέπει να σκεφτούμε πώς θ' αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι για να δικαιολογούμε τη θέση που είμαστε και να κρατάμε την ομάδα στο σημείο που βρίσκεται».
Για το αν συμφωνεί ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση του ΑΟΧ φέτος: «Πραγματικά ήταν η χειρότερη εμφάνιση. Δεν μπορώ τώρα να την αποδώσω σε άλλες αιτίες. Κυρίως είναι αυτό που είπα, ότι στους παίκτες “περνάει” στο μυαλό τους και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα. Κατά δεύτερον, θα έλεγα ότι αντιμετωπίζουμε αρκετές δυσκολίες όπως ξέρετε και χωρίς να είναι δικαιολογία. Όπως και να το κάνουμε, όλα επηρεάζουν. Όταν μια ομάδα έχει “ανοικτά”, διάφορα θέματα, από μένα μέχρι και τους παίκτες, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Δεν σκέφτεσαι μόνο αυτό καθαυτό το παιχνίδι αλλά βάζεις στο μυαλό σου κι άλλα πράγματα που σε αποπροσανατολίζουν και φτάνεις σε σημείο να παρουσιάζεις αυτή την εικόνα».
Για τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα: «Σήμερα το πρωί έκανα μία συζήτηση με τον πρόεδρο. Βάλαμε όλα τα προβλήματα κάτω και αυτό που είπαμε είναι ότι όσοι κύριοι δημιουργούν τα προβλήματα στην ομάδα και οι οποίοι είναι μέσα στην ομάδα θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν. Θα πρέπει να κοιτάξουν το καλό της ομάδας. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Ο πρόεδρος προσπαθεί με τα χρήματά του. Σε όλους τους τομείς προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Θα πρέπει να σκύψουμε πάνω από την ομάδα, από τα προβλήματα και να μη βάζουμε τα προσωπικά μας. Βεβαίως, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσέφεραν πάρα πολλά στην ομάδα. Την έφεραν μέχρι εδώ. Έστησαν μια ομάδα το καλοκαίρι που πρωταγωνιστεί παρότι δεν ήταν αυτός ο στόχος. Και αν μη τι άλλο είναι υποκρισία ή αχαριστία να στήνουμε στον τοίχο κάποιους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσφέρει πολλά. Όλα μπαίνουν στη ζυγαριά. Καινούργιοι, παλιοί, όλοι προσπαθούν να προσφέρουν. Το θέμα είναι να γίνεται με το σωστό τρόπο. Να μην παρακάμπτουμε τις διαδικασίες και να μην φερόμαστε σε αχαριστία απέναντι σε αυτούς που έχουν βοηθήσει την ομάδα και την βοηθάνε από τις δύο πλευρές. Κι απ' τις τρεις, τις τέσσερις, όσα είναι τα αντίπαλα στρατόπεδα. Για μένα δεν είναι λόγος να πω ποια είναι αυτά τα στρατόπεδα. Προσωπικά για μένα, από την αρχή του καλοκαιριού από συγκεκριμένους ανθρώπους, τους οποίους τους ξέρουν πάρα πολύ καλά όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα, δεν θέλω ν' αναφέρω ονόματα διότι το να μπούμε σε μία τέτοια διαδικασία μετά τη συζήτησή μου με τον πρόεδρο δεν ωφελεί πουθενά. Νομίζω ότι θα τους αποβάλλει η ομάδα σιγά-σιγά όλους αυτούς που θέλουν να είναι προπονητές, τεχνικοί διευθυντές, προπονητές στην Κ19. Θέλουν να είναι γενικοί αρχηγοί, γενικοί διευθυντές, θέλουν να κάνουν μεταγραφές. Νομίζω ότι όλους αυτούς σιγά-σιγά θα τους αποβάλλει η ομάδα γιατί το μόνο που κάνουν, είναι να κάνουν κακό στην ομάδα. Η εικόνα που δίνω, η περιγραφή είναι ξεκάθαρη και δεν χρειάζεται να πούμε ούτε ονόματα ούτε να δείχνουμε. Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν και ν' αφήσουν την ομάδα στην ησυχία της. Αυτοί. Όχι αυτοί που βγάζουν τις ανακοινώσεις. Αυτοί που είναι μέσα στην ομάδα και δεν την αφήνουν στην ησυχία της».
Για το λόγο που θεωρεί ότι γίνονται όλα αυτά: «Διότι όπως είπαν σε μένα ότι θέλω το κακό της ομάδας που δεν θέλω να γίνουν μεταγραφές κτλ., μάλλον θέλουν αυτοί το κακό της ομάδας για τους δικούς τους λόγους, δεν μπορώ να τους ξέρω. Εγώ κάνω κατάθεση μέσα στο γήπεδο κι όποιος έχει αμφιβολίες ας κοιτάξει το ταμπλό τι γράφει. Κι όχι τα λόγια... Και οι αποδείξεις για σας που είσαστε δημοσιογράφοι, υπάρχουν εδώ σε αυτή την έκθεση. Υπάρχουν αποδείξεις. Απλά, δεν θέλω να μιλάω μόνο με κουτσομπολιά, μιλάω με πραγματικότητα».

Για την άσχημη ενέργεια του γεν. αρχηγού του ΑΟΧ σε βάρος του Γαλανόπουλου: «Δεν το είδα το περιστατικό γιατί όπως είδατε, εγώ μπήκα για να μην ορμήσει ο Βασιλογιάννης ή όποιος άλλος παίκτης μας ήταν κοντά και δεν ασχολήθηκα καθόλου. Κοίταξα τους δικούς μου παίκτες. Δεν πήρα είδηση τι γινόταν στην πλάτη μου. Δεν το κατάλαβα, το πληροφορήθηκα. Το καταδικάζω γιατί δεν είναι δυνατό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Αλλά δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου».

Για το αποτέλεσμα της σύσκεψης που είχε με τον πρόεδρο: «Αυτά είναι θέματα μονάχα της ομάδας. Είμαι σε πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον πρόεδρο. Προσπαθούμε να λύσουμε θέματα, κάνουμε αγώνα κάθε μέρα. Ας σοβαρευτούν αυτοί που βάζουν τις τρικλοποδιές και όχι εμείς που δουλεύουμε».

Για το αν αυτά τα προβλήματα, εφόσον συνεχιστούν, θα μπορούσαν να “ρίξουν” την ομάδα από τη 2η θέση: «Δεν ξέρω πού θα φτάσουν αυτοί οι άνθρωποι, σε τι σημείο. Ακούω περίεργα πράγματα... Δεν ξέρω πού θα σταματήσουν. Εμείς κάνουμε τον αγώνα μας. Όσοι είναι υγιείς, είναι στην ομάδα, με την υγεία που χρειάζεται. Όσοι είναι με τη δική τους φιλοσοφία, τι να πω... Είναι πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα υπολογίσω και να τα κοντρολάρω. Εγώ μπορώ να τα πω και να τα καταδικάσω. Να μην κρύβομαι, να πω την αλήθεια με στοιχεία κι από εκεί και πέρα ο κόσμος θα πρέπει να κρίνει επιτέλους και να ξέρει ποιοι είναι αυτοί που κάνουν κακό στην ομάδα».

Πηγή: athlitiko.gr

Last modified onΔευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 00:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep