Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ξεκαθαρίζει από βδομάδα»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Σάκης Ελευθεριάδης, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του κινήματος Αναγέννηση Ηρακλής.

Με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis τόνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι δείχνουν να έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τον Ηρακλή στη Super League. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Ελευθεριάδη:

«Χθες το βράδυ έγινε μια συνάντηση με τους ανθρώπους του κινήματος Aναγέννησης Ηρακλής, έγιναν γνωστά κάποια οικονομικά στοιχεία και σήμερα θα ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Η πρώτη εκτίμηση από τα στοιχεία που δόθηκαν, δείχνουν να έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τον Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκ. Να τονίσω πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται επί σειρά ημερών και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να υπάρχουν διάφορες ανατροπές. Η Αναγέννηση Ηρακλής ήρθε και δείχνει να ενδιαφέρει για τον Ηρακλή και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Το θέμα είναι όμως ποιοι άνθρωποι είναι αυτοί και το δεύτερο είναι να δείξουν την οικονομική τους δυνατότητα και που θέλουν να φθάσουν τον Ηρακλή. Θεωρώ πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ξεκαθαριστεί όλα είτε θετικά είτε αρνητικά».

Για τις άλλες προτάσεις: «Όσον αφορά την πρόταση από την κυανόλευκη οικογένεια, πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους και δεν αναιρώ αυτή την εκτίμηση. Αλλά αυτή η περίπτωση έχει παγώσει, ήταν να ξεκινήσει οικονομικός έλεγχος αλλά δεν έγινε. Όσον αφορά το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, έχει γίνει επαφή, εγώ δεν ήμουν παρών, δεν μπορώ να πω περισσότερα για αυτό το θέμα».

Last modified onΠέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2013 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep