Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όταν δεν μπορείς να νικήσεις...»

Ο Πέτρος Δημητρίου κράτησε το αήττητο εντός του Πανηλειακού.

Ο προπονητής του Πανηλειακού, Πέτρος Δημητρίου δήλωσε μετά το 1-1 με τον Παναιγιάλειο: «Εύχομαι καλή πορεία στον Παναιγιάλειο και στο Νίκο Κουρμπανά που κάνει πολύ καλή δουλειά εκεί. Μακάρι και η δυο ομάδες στο τέλος να είναι στην πρώτη τετράδα.

Έχω κάποια ιδιαίτερα συναισθήματα για το Αίγιο και τον Παναιγιάλειο από το πέρασμα μου εκεί. Το ματς ήταν ένα ντέρμπι, δυνατό αλλά καθαρό κι αθλητικό, μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Και οι δυο ομάδες πολέμησαν πραγματικά για τη νίκη.

Προηγήθηκε νωρίς ο Παναιγιάλειος αλλά ισοφαρίσαμε γρήγορα, και στη συνέχεια έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, από κει και πέρα καλό είναι να μην χάνεις, παίρνοντας την ισοπαλία, και ειδικά στη Β' Εθνική.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και τα έδωσαν όλα για το καλύτερο. Κρατάμε στα θετικά στοιχεία ότι διατηρήσαμε αήττητη την έδρα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και σήμερα και μας συμπαραστάθηκε. Βλέπουμε μπροστά και η προσπάθεια συνεχίζεται».

Ο Ανδρέας Σταματής ανέφερε: «Όλοι οι παίκτες μας έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ήταν ένα ντέρμπι. Που μετά τα δυο γρήγορα γκολ, θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και στο αν μια ομάδα μπορούσε να πετύχει άλλο ένα. Αφού θα κρινόταν στο γκολ αν είχε νικητή. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και πλέον θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το επόμενο ματς που στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί».

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Media

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 22:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep