Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψάχνω χορηγούς»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ζακύνθου, Κάρλος Πίτσι αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία.

Ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής της Ζακύνθου, Κάρλος Πίτσι φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ερμής» και μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα, την πορεία στο πρωτάθλημα και τον βαθμό στήριξης από οικονομικούς παράγοντες του νησιού. Φυσικά, επανέλαβε ότι πρέπει να βγουν άμεσα προς διάθεση οι μετοχές.

Αναλυτικά ο Πίτσι δήλωσε:

Για την συμφωνία με την διοίκηση:

«Yπάρχει η συμφωνία και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες, στα χαρτιά μπορεί να μην ισχύουν πλέον τα συμφωνηθέντα γιατί η ομάδα τώρα είναι ΠΑΕ αλλά έχω μάθει κρατάω το λόγο μου και αυτό θα κάνω».

Γιατί διάλεξαν την Ζάκυνθο για εφαρμόσουν το προτζεκτ:

«H ομάδα της Ζακύνθου είχε όλα τα εφόδια μιας και δεν είχε ακουστεί ποτέ το παραμικρό στην Ελλάδα για την Ζάκυνθο, ήταν και είναι μια καθαρή ομάδα με πολύ κόσμο και αγνούς φιλάθλους που αγαπούν τον Σύλλογο. Και με την επιλογή μας αυτή δικαιωθήκαμε».

Για την οικονομική βοήθεια που περιμένουν στην Ζάκυνθο:

«Προσπαθώ εδώ στην Ιταλία να βρω χρήματα για να βοηθήσω την ομάδα με κάποιους σπόνσορες και αυτό θα το πετύχω τις επόμενες ημέρες. για να μπορέσει να λυθεί η ρευστότητα και να πληρωθούν οι παίκτες».

Για τις μετοχές και την μετοχοποίηση:

Θα ήθελα να βγουν οι μετοχές και να τις πάρει ο κόσμος του νησιού, εμάς όμως μας ενδιαφέρει να επιτύχουμε στο τεχνικό μέρος, αν υπάρξουν χρήματα θα αγοράσουμε και εμείς ένα μέρος αυτών, βασική επιδίωξη δεν είναι να γίνουμε μεγαλομέτοχοι ούτε εγώ να γίνω πρόεδρος, αυτό δεν με ενδιαφέρει».

Για την κόντρα μεταξύ Γούναρη - Κούρτη:

«Δεν είναι καλό αυτό που γίνεται θα πρέπει όλοι ενωμένοι να επιτύχουμε τους στόχους μας. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την συνεργασία μου με την διοίκηση του Συλλόγου».

Για τις δηλώσεις του Κούρτη ότι πρέπει να αποχωρήσει ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Γούναρης:

«Οι δηλώσεις εκφράζουν τον ίδιο το Ντίνο Κούρτη, δεν είμαι αυτός που θα πει ποιός θα φύγει η θα μείνει, αν συμβεί κάτι εγώ είμαι αυτός που θα φύγει πρώτος δεν είμαι σε θέση να κρίνω τι λένε οι άλλοι, εμάς μας ενδιαφέρει να πετύχουμε και να πάμε την ομάδα ακόμη ψηλότερα και γιατί όχι στην μεγάλη κατηγορία».

Για το αν τα οικονομικά προβλήματα οφείλονται στην απουσία του Κούρτη από το συμβούλιο:

«Δεν είναι αυτή η αλήθεια, υπήρχε ένας καλός σπόνσορας που είχαμε βρει αλλά δυστυχώς λόγω ασθένειας δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε την συμφωνία, πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν χρήματα για να βοηθήσουμε την κατάσταση».

Για το ποιός πληρώνει αυτή την στιγμή τις υποχρεώσεις της ομάδας:

«Η σημερινή διοίκηση που υπάρχει και ο πρόεδρος Στέλιος Γούναρης είναι αυτοί που πληρώνουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας, και είμαι χαρούμενος για αυτό, είμαι όμως απογοητευμένος από την μη οικονομική στήριξη από αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν στο νησί».

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου:

«Αν χρειαστεί και ο προπονητής μας και μας υποδείξει που θέλει ενίσχυση η ομάδα εμείς θα τον βοηθήσουμε να υλοποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

Για το αν θα κάνει συνέντευξη Τύπου όπως έχει προαναγγείλει ο Ντίνος Κούρτης:

«Δεν είναι στο μυαλό μας κάτι τέτοιο, είμαστε καθαροί και αν χρειαστεί να μιλήσουμε στον κόσμο όλοι μαζί, θα το πράξουμε».

Πηγή: ioniasports.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Νοέμβριος 2013 11:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep