Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με το παράπονο ο Βατανιακός

Μια ακόμα καλή εμφάνιση, που όμως συνδυάστηκε με ήττα, έκανε ο Βατανιακός.

Η ομάδα της Πιερίας είναι φανερό ότι παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη, κάποια στιγμή ωστόσο θα πρέπει να τρέξει ένα σερί νικηφόρων αγώνων, αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία. Απέναντι στον Πιερικό η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου μπήκε γρήγορα πίσω στο σκορ από το λάθος του Βλάχου και ενώ πίεζε για το 1-1 δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Είχε να διανύσει βουνό από εκείνο το σημείο και μετά.
Αναγκάστηκε να παίξει ακόμα και με παίκτη λιγότερο, όμως αποδίδοντας στρωτό ποδόσφαιρο έφτασε στο 1-2, δίχως στο τέλος να μπορέσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Εμφανίσεις σαν και αυτές θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για τη συνέχεια, με τη μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να περιοριστούν κάποια ατομικά λάθη που κοστίζουν. Ενόψει Αναγέννησης Γιαννιτσών επιστρέφει ο Γιαπιτζής, ενώ θα λείψει ο Κυπαρίσσης που αποβλήθηκε κόντρα στον Πιερικό.
Σημειώνεται ότι ο Θωμάς Γιαλαμίδης κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη στην Εθνική Νέων, για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας, οι οποίες θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στις 2/12 (17:00), 3/12 (10:30 & 17:00) και 4/12 (10:30).

Last modified onΤρίτη, 26 Νοέμβριος 2013 16:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep