Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Θέμα απειρίας και συγκέντρωσης»

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Μάκης Παπαδόπουλος παραδέχτηκε τα λάθη που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να πάρει αποτέλεσμα στα Χανιά.

Η ομάδα του Μενιδίου αν και προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο των Χανίων στο μεταξύ τους ματς την Κυριακή (24/11) έφυγε ηττημένη από τις Μουρνιές και έχασε τη δυνατότητα να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον, το προσεχές εντός έδρας ματς με τον Φωκικό χαρακτηρίζεται τελικός, με τον τεχνικό, Μάκη Παπαδόπουλο να παραδέχεται - προς τιμήν του - και τα δικά του λάθη σε ό,τι αφορά στη διαχείριση.

Σε δηλώσεις του στο flnews.gr ο Παπαδόπουλος ανέφερε: «Αρκούσε μία στιγμή αδράνειας για να το «πληρώσουμε». Μας στοίχισε η απουσία συγκέντρωσης, ενώ κι εγώ θα μπορούσα να διαχειριστώ αλλιώς το παιχνίδι. Αυτό το αποτέλεσμα είναι ένα μάθημα για όλους. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την ανοχή που δείχνουν και τη συμπαράστασή τους». Βέβαια, στο συγκεκριμένο ματς έλειψε από τον Αχαρναϊκό η εμπειρία των Προβατίδη, Παραρά.

Στο προσεχές ματς με τον Φωκικό θα επιστρέψει ο Προβατίδης από τιμωρία, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Χριστόπουλος. Τη Δευτέρα (25/11) υπήρχε ρεπό και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη (26/11).

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep