Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην ονειροβατούμε»

Ο τεχνικός του ΑΟΧ, Μουράτ Σεροπιάν, χαρακτήρισε ρώσικη ρουλέτα το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Η χανιώτικη ομάδα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φύγει με το τρίποντο. Στις δηλώσεις του, ο Μουράτ Σεροπιάν τόνισε ότι η ομάδα του ρίσκαρε και της βγήκε και υπογράμμισε ότι με πίστη και υπομονή έφτασε στη νίκη. Επίσης, απάντησε σε όσους ισχυρίζονται ότι ο ΑΟΧ είναι αμυντική ομάδα και ζήτησε από ορισμένους να μην ονειροβατούν...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μουράτ Σεροπιάν:

«Συγχαρητήρια, γιατί καταφέραμε να κάνουμε ανατροπή. Η ομάδα ήταν καιταιγιστική. Δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Κάναμε τακτικές κινήσεις, το παιχνίδι έγινε ρώσικη ρουλέτα, πάνω – κάτω, ενώ είχε και ο Αχρμναικός φάσεις που θα μπορούσε να μας τελειώσει. Ρισκάραμε, είχαμε την τύχη και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη.

Κόντρα σε αυτούς που λένε ότι είμαστε αμυντική ομάδα, είμαστε με καλή τακτική φιλοσοφία και παίξαμε ένα παιχνίδι με την μπάλα κάτω, προσπαθώντας με σωστές προϋποθέσεις να βγουμε μπροστά. Με πίστη και υπομονή πήραμε το ματς στο δυνατό μας δεύτερο ημίχρονο.

Βοήθησε και ο Αχαρναϊκός σε αυτό, είναι μία απο τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από εδώ.Το γήπεδο ήταν ακατάλληλο, δεν επιτρέπονται να παίζονται παιχνίδια σε τέτοιο γήπεδο, αλλά ήμασταν αναγκασμένοι να το κάνουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε τη γρήγορη παραμονή. Μην ονειροβατούμε. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε που βρισκόμαστε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Είναι η τέταρτη φορά που κερδίζουμε στα τελευταί λεπτά. Κρίνονται στη λεπτομέρεια και είναι εύκολο και να χάσεις και να κερδίσεις. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές με τον Κωνσταντίνου και τον Βασιλόγιαννη, οι οποίοι έφυγαν με διαστρέμματα λόγω γηπέδου. Για αυτό είναι καλό να μην ονειρευόμαστε».

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 21:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep