Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Αξίζαμε έναν βαθμό»

Ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε για τα σημάδια βελτίωσης που έχει δείξει ο Βύζας Μεγάρων. Ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε για τα σημάδια βελτίωσης που έχει δείξει ο Βύζας Μεγάρων.

Ο Γιάννης Τοπαλίδης τόνισε πως υπάρχει βελτίωση και ο Βύζας θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

Στην ποιότητα της Καλλιθέας, αλλά και την προσπάθεια του Βύζαντα που άξιζε την ισοπαλία στάθηκε ο τεχνικός του Βύζαντα, Γιάννης Τοπαλίδης. Αναλυτικά δήλωσε: «Ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, αφού παίξαμε με από τις πρωτοκλασάτες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις που χάσαμε την συγκέντρωση μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα για να φτάσουμε στο γκολ. Ισοφαρίσαμε το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς, αλλά ήρθε ακόμη ένα από σαράντα μέτρα που είναι από αυτά που μπαίνουν σπάνια. Πήγαμε με το 2-1 στο ημίχρονο και είπαμε πως αν παίξουμε ανοικτά θα δεχθούμε και άλλο γκολ επειδή η Καλλιθέα είναι πολύ καλή επιθετικά. Παίξαμε κλειστά και θελήσαμε να ρισκάρουμε στο τέλος.

Το πιο φυσιολογικό ήταν να κερδίσει η Καλλιθέα, αλλά ίσως και εμείς να αξίζαμε τον βαθμό λόγω της απόδοσης μας. Από την ημέρα που βρίσκομαι στην ομάδα υπάρχει βελτίωση στην εικόνα, αν και αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά προβλήματα. Πρέπει να μαζέψουμε όλα όσα μπορούμε και να συνεχίσουμε. Πήραμε τρεις ουρανοκατέβατους βαθμούς και αυτό μας βοηθά. Πρέπει να παλέψουμε με νύχια και με δόντια για την παραμονή».

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep