Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ζητούμενο οι βαθμοί

Η Γλυφάδα θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς στην αναμέτρηση με τη Μαγούλα. Η αποστολή.

Στην Ελευσίνα θα μεταβεί την Παρασκευή (22/11) η αποστολή της Γλυφάδας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας. Ο Λουτσιάνο και οι παίκτες του θέλουν να δώσουν ένα τέλος σε αυτό που ακούν και που βλέπουν και οι ίδιοι. Το ότι «παίζουμε καλή μπάλα, αποτελέσματα δεν παίρνουμε». Σε οκτώ παιχνίδια η αθηναϊκή ομάδα μετρά έξι ήττες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το συγκρότημα των Νοτίων προαστίων να βρίσκεται καθηλωμένο στην τελευταία θέση και το ζητούμενο στην Ελευσίνα είναι η κατάκτηση βαθμού ή βαθμών.
Ο Βραζιλιάνος προπονητής δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αντόνιο Πικόν, στον τραυματία Σααβέντρα και έβγαλε αποστολή αποτελούμενη από 18 παίκτες. Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό της ομάδας, λέγοντας στους ποδοσφαιριστές του: «Αδικείτε τους εαυτούς σας. Παίζουμε με ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς, ελέγχετε το ματς και τελικά χάνουμε. Όταν βάζουμε γκολ, πρέπει να κρατάμε τη νίκη. Θέλει προσοχή και συγκέντρωση».
Η αποστολή: Χρήστου, Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Σόουζα, Νατσούρας, Μοντέστε, Παιδάκης, Ευσταθίου, Σμυρλής, Τσίγκας, Σονγκό, Νικολιάς, Σκόνδρας, Γκέζος, Πορτίγια, Μουστάκης, Δημακάκος και Καμινιώτης.

Last modified onΠέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep