Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ποδοσφαιριστές σε απόγνωση»

Ο Ηρακλής μόνο με δουλειά θα βελτιωθεί σύμφωνα με τον Γκιγέρμο Όγιος.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γκιγέρμο Όγιος μίλησε για… απόγνωση των ποδοσφαιριστών να φτάσουν σε μία νίκη και τόνισε έπειτα από την ήττα (1-0) από τον Τύρναβο:

«Αναμφίβολα είναι δύσκολη στιγμή. Μία πολύ άβολη στιγμή για όλους και κυρίως για τους παίκτες. Μία δύσκολη στιγμή που δεν έχω μάθει να αντιμετωπίζω με κανέναν άλλο τρόπο, παρά μόνο με σκληρή δουλειά. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε γνωρίζαμε ότι έχουμε αναλάβει μία δύσκολη κατάσταση. Θέλαμε να αλλάξουμε την ψυχολογική δυναμική και την συμπεριφορά, και από εκεί και πέρα την προετοιμασία μέσα την ομάδα. Χρειαζόμαστε μία νίκη αναμφίβολα η οποία θα μας φέρει την εμπιστοσύνη και τους ρυθμούς που θέλουμε.

«Όσον αφορά το παιχνίδι όπως το είδα δεν μου άρεσε τίποτα από την ομάδα. Ο αντίπαλος είχε καλή συμπεριφορά. Ήταν καλύτεροι στις μονομαχίες ενώ εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα οι παίκτες έψαχναν να κλέψουν την μπάλα με λάθος τρόπο και πολλά φάουλ. Αυτό έδινε την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγαίνει με φάουλ από την περιοχή του. Στο πρώτο λεπτό είχαμε ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ με τον Ονουάτσι, αλλά είδα λίγα πράγματα και από αυτό το τομέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα βελτιώθηκε και προσπάθησε πολύ παραπάνω. Είχαμε μία εξέλιξη και παίξαμε διαφορετικά. Είδα σε αρκετά διαστήματα το ποδόσφαιρο που ψάχνω, παρόλα αυτά ο αντίπαλος σε μία αντεπίθεση σκόραρε. Πρέπει να καταφέρουμε να σπάσουμε τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις και θα ήταν άδικο να ρίχνουμε τις ευθύνες αλλού. Είμαστε 14 μέρες εδώ και κυρίως έχουμε να διαχειριστούμε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου εύκολες. Είναι διαφορετικά να αναλαμβάνεις από την αρχή, και διαφορετικά όταν αναλαμβάνεις σε άσχημες καταστάσεις».

Για τους παίκτες οι οποίοι θα αποχωρήσουν:

«Θα πάρουμε αποφάσεις και θα δοθούν λύσεις. Αλλά πρώτα θέλω να έχω συζητήσεις μαζί τους πριν ανακοινώσω οτιδήποτε»

Για την εικόνα της ομάδας:

«Η ομάδα παρασύρθηκε στον ρυθμό του αντιπάλου. Κάναμε την αλλαγή με τον Μάρεκ (Γιάρολιμ), ώστε να έχουμε την κυκλοφορία. Να έχουμε την κατοχή ώστε να κόψουμε την δική τους. Θεωρώ ότι υπήρχαν κάποια σημεία που δείξαμε καλή συμπεριφορά. Ήρθε όμως το γκολ και κατέβασε το ηθικό. Προσπαθήσαμε από εκεί και πέρα πολλές φορές αλλά με λανθασμένο τρόπο . Η ανησυχία για την νίκη καμιά φορά σε κάνει να επιλέγεις λάθος δρόμους. Επαναλαμβάνω ότι σήμερα θα ήταν απλό να κάνουμε κριτική. Ξέρω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν»

Για τους στόχους που απομακρύνονται:

«Δεν γνωρίζω άλλο δρόμο πέρα από την δουλειά. Δεν θα ασχοληθώ με το τι έχει γίνει πριν. Πρέπει να κοιτάξω τι κάνω εγώ και τι προσφέρω. Ψάχνουμε τρόπους να αλλάξουμε τα πράγματα. Ψάχνουμε λύσεις, ώστε να φτάσουμε να έχουμε μία εξέλιξη και να βελτιωθούμε. Αυτό που μας λείπει είναι η νίκη που θα φέρει ηρεμία. Και αυτή η τρέλα που επικρατεί όταν ψάχνεις απεγνωσμένα μία νίκη, αυτή η απόγνωση δηλαδή, δεν αφήνει τους παίκτες να είναι ξεκάθαροι ως προς τον στόχο. Σαν παίκτης το έπαθα και εγώ πολλές φορές. Είναι μεγάλη ομάδα, η πίεση είναι μεγάλη. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που επηρεάζονται παραπάνω από την πίεση και άλλοι λιγότερο. Πρέπει να δούμε πως θα ανταποκριθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Last modified onΔευτέρα, 18 Νοέμβριος 2013 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep