Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Παίζουμε την καλύτερη μπάλα»

Ο βοηθός προπονητή της Γλυφάδας, Δημήτρης Δημακόπουλος τόνισε πως η νίκη απέναντι στον Βύζαντα ήταν κάτι που άξιζαν και έψαχναν.

Στην προσπάθιεα που γίνεται από την ομάδα της Γλυφάδας και στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει στάθηκε ο βοηθός προπονητή της Γλυφάδας, Δημήτρης Δημακόπουλος. «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Είναι τώρα 20 μέρες που έχει έρθει ο Λουτσιάνο και κάνουμε την προσπάθεια μας. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις ποδοσφαιριτό και να μην κερδίζεις. Μετά από πέντε ήττες ήταν σημαντικό για εμάς να φτάσουμε στη νίκη και έγινε κατάθεση ψυχής από τα παιδιά. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και υπάρχουν προβλήματα. Εμείς, όμως, παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και αυτό που μας έλειπε ήταν η νίκη. πιστεύω θα είναι το εξεκίνημα του πωταθλήματςο να έχουμε μια καλή πορεία μέχρι το τέλος».

Για την απουσία του τεχνικού της Γλυφάδας, ο Δημήτρης Δημακόπουλος είπε: «Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για την απουσία του προπονητή της ομάδας, Λουτσιάνο ντε Σόουζα που έπρεπε να φύγει αμέσως λόγω μιας σημαντικής υποχρεώσης που υπήρχε».

Last modified onΔευτέρα, 11 Νοέμβριος 2013 23:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep