Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ενοχλούμε τις κλίκες»

Ο σύνδεσμος φίλων του Παναιγιάλειου, «Bianconeri», κάνει λόγο για κλίκες που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, κάνει ιδιαίτερη μνεία για τη δυναμική παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Φωκικό στο Αίγιο, όπου περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι έδωσαν το παρών και γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου παρά το εργάσιμο της ημέρας.

Η ανακοίνωση:

«Η πορεία της αυθεντικής Μαύρης Θύελλας φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ενοχλεί για τα καλά τις κλίκες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο… Η ομάδα παρά τις απουσίες κατάφερε να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο με μαχητική ψυχή και 18 τελικές προσπάθειες. Καταστροφικό ποδόσφαιρο από την ομάδα της Αμφισσας με συνεχείς “τραυματισμούς” μετά το 55′. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από τραγικό λάθος, καταφέραμε σε ελάχιστο χρόνο να πετύχουμε 2 γκολ αλλά ο Πουλημάς και οι βοηθοί του είχαν αντίθετη άποψη. Δεν πειράζει έτσι αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι ο Παναιγιάλειος είναι ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία ιστορία γεμάτη αδικίες και στεναχώριες αλλά ΠΑΝΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗ εδώ και 86 χρόνια.

Παρά το εργάσιμο της μέρας και την τηλεοπτική κάλυψη ο κόσμος ήταν εκεί (2000+ θεατές) και η νύχτα έγινε μέρα. Ομοιόμορφη εικόνα από τα τσιμέντα με τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να είναι ντυμένος στα μαύρα κάτι το οποίο φανερώνει τον τοπικιστικό εγωισμό και τον αγνό σεβασμό της Αιγιάλειας, για την ομάδα της καρδιάς μας. Αγώνα με αγώνα θέλουμε να βλέπουμε τη εικόνα να γίνεται ακόμα πιο μαύρη κάτι το οποίο σίγουρα επηρεάζει και την ψυχολογία των αντιπάλων. Γιατί αυτό σημαίνει ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ.

Τώρα ήρθε η ώρα για το ματς της χρονιάς. Ο κόσμος θα είναι εκεί με OΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΑΠΟΒΑΣΗ... ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΩΤΕΣ... Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μέσα στη βδομάδα για την εκδρομή στην πάτρα. 

BIANCONERI CLUB AIGIO».

Last modified onΣάββατο, 09 Νοέμβριος 2013 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep