Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν φοβόμαστε»

Ο Μουράτ Σεροπιάν μίλησε για τη δυσκολία του αγώνα με τον Φωστήρα.

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Μουράτ Σεροπιάν φιλοξενήθηκε την Παρασκευή (09/11) σε εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού που έχει τα δικαιώματα της Football League και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φιλοσοφία των Κρητικών και τον στόχο τους. Για τον αγώνα με τον Φωστήρα την Κυριακή (10/11) υποστήριξε: «Ο Φωστήρας άλλαξε όλο το ρόστερ του, έχει νέο προπονητή και μπήκαν στη διοίκηση άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ακόμα τη φιλοσοφία του και πόσο βαριά είναι η φανέλα του. Στον Ταύρο μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μόνο λόγω φανέλας και το ματς θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Δεν φοβόμαστε τα ονόματα των αντιπάλων και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας».

Η αποστολή το Σάββατο (09/11) έχει προγραμματίσει προπόνηση στην Καλογρέζα, με τον Σεροπιάν να μην υπολογίζει στους Βασίλη Γωνιωτάκη, Γιώργο Πιθαρούλη.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μπουντόπουλος, Πότσι, Παπατζίκος, Ζντράβγκοβιτς, Βασιλόγιαννης, Μανωλάς, Λουκίνας, Τσάτσος, Παγώνης, Μοντρούκιο, Κοσταντίνοφ, Τσατσαρής, Μέλο, Μποτωνάκης, Πάγκαλος, Ταταράκης.

Last modified onΣάββατο, 09 Νοέμβριος 2013 11:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep