Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περιμένω βελτίωση»

Ο τεχνικός του Πιερικού, Γιώργος Φοιρός, περιμένει βελτίωση από τους επιθετικούς.

Ο Πιερικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, γεγονός που έχει προβληματίσει τον Γιώργο Φοιρό. Ο τεχνικός της ΠΑΕ με δηλώσεις του υποστήριξε ότι η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες, από τους οποίους ωστόσο περιμένει βελτίωση: «Περιμένουμε βελτίωση από όλους τους επιθετικούς. Κανείς δεν είναι σε κατάσταση να δημιουργεί, αλλά και να πετυχαίνει το εύκολο γκολ».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Φοιρός στο «metrosport»:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου: «Στο πρώτο μέρος σταθήκαμε καλά, το ελέγχαμε. Είχαμε μία-δυο καλές φάσεις, στις οποίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε για μία ακόμη φορά. Εντελώς ανεξήγητα βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς συγκέντρωση και δώσαμε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, με συνέπεια να μας πιέσουν. Έκαναν φάσεις, αλλά και σε αυτό το παιχνίδι η άμυνα μας στάθηκε πολύ καλά. Έτσι, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Με προβλημάτισε η διαφορά απόδοσης του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου και θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης με τους παίκτες. Βλέπουμε πλέον το επίσης δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Καρδίτσα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αν και στη συνέχεια το πρόγραμμα είναι πιο βατό, με παιχνίδια εκτός έδρας».

Για τη συνύπαρξη Μανίκα και Στεφανίδη στην επίθεση: «Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Είναι στις σκέψεις μου. Όταν έπαιξαν μαζί, τα πήγαν αρκετά καλά».

Για τον Μπρίτο: «Στην αναμέτρηση με την Καλλονή ήταν πολύ καλός, αλλά του λείπουν παιχνίδια και θα μπει σιγά-σιγά με την ομάδα. Όταν θα είναι 100%, θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Όταν ήταν υγιής, στην αρχή, έδειξε ότι μπορεί. Περιμένουμε βελτίωση από όλους τους επιθετικούς. Κανείς δεν είναι σε κατάσταση να δημιουργεί, αλλά και να πετυχαίνει το εύκολο γκολ. Όλοι τους είναι καλοί παίκτες και για αυτό θεωρώ ότι θα βελτιωθούν».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep