Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Με τέτοιο κόσμο δεν φοβόμαστε»

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον αρχηγό του ΑΟ Χανιά, Σωτήρη Τσάτσο.

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδό του είχε τη Δευτέρα (04/11) ο ΑΟ Χανιά. Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Παναιγιαλείου, όμως έδειξαν ψυχή και πάλεψαν μέχρι το φινάλε για το τρίποντο παρά την κόπωση από το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την παρτίδα έσωσε ο Σωτήρης Τσάτσος με σουτ - κεραυνό, πανηγύριζοντας έξαλλα το τρίτο φετινό του γκολ. Ο αρχηγός της ομάδας των Χανίων, μάλιστα, σε δηλώσεις του στο flnews.gr δεν έδειξε να απογοητεύεται και σημείωσε: «Όταν σκοράρεις και δεν κερδίζει η ομάδα σου, δεν μπορείς να το χαρείς. Παλέψαμε το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα καλύψουμε, όμως το χαμένο έδαφος σε άλλα ματς. Με τέτοιο κόσμο δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί και μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράστασή τους. Λυπόμαστε που δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Τσάτσος είχε σημειώσει το πρώτο φετινό γκολ του ΑΟΧ στο πρωτάθλημα, στα Ψαχνά, ενώ το δεύτερο τέρμα του ήρθε στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βύζαντα, εκεί όπου οι Κρητικοί πανηγύρισαν την πρόκριση. Τη Δευτέρα (04/11) αφιέρωσε και πάλι στην οικογένειά του το γκολ, όμως στο φινάλε δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει και τη νίκη. «Δεν βγαίνουμε από τον στόχο μας. Ό,τι λέγαμε πριν την έναρξη της σεζόν, ισχύει και τώρα», ανέφερε και σημείωσε: «Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής όσο το δυνατόν γρηγορότερα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτο».

Last modified onΤρίτη, 05 Νοέμβριος 2013 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep