Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος»

Ο τεχνικός του ΑΟΧ, Μουράτ Σεροπιάν, υποστήριξε ότι ο κόσμος βοήθησε, ώστε η ομάδα του να φτάσει στην ισοπαλία.

Ο τεχνικός των «μπλε» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου: «Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρειες. Δεν έχουμε παίξει με αντίπαλο που είναι κάτω από εμάς βαθμολογικά. Θα δούμε πως θα είμαστε και με αντιπάλους κάτω από εμάς.

Βγάζουμε ευκαιρίες. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα. Ήρθε ο κόσμος και είναι θετικό που ευχαριστιέται να βλέπει τέτοια παιχνίδια. Παρά την κούραση που είχαμε από τον Αστέρα Τρίπολης, προσπαθήσαμε σήμερα, βρεθήκαμε πίσω στο πρώτο λεπτό. Παγώσαμε. Είχαμε δοκάρι, είχαμε τετ α τετ και πήγαμε στο ημίχρονο χάνοντας 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την κούραση μας ρισκάραμε, παίξαμε με ένα αμυντικό χαφ, δύο επιθετικούς, κάναμε πολλά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Παλέψαμε μέχρι τα τέλος. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και τελικά δεν χάσαμε το παιχνίδι.

Καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει το «τρία στα τρία». Πιστεύουμε στην προσπάθεια που κάνουμε. Η διάρκεια θα δικαιώσει την προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε παρά την αρνητική τροπή που πήρε το ματς. Μας βοήθησε για να γυρίσουμε το παιχνίδι.ΠΣυγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο, έγινε πολύ καλό παιχνίδι».

Ο Βασίλης Σαντριάς σχολίασε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στη φιλοσοφία του Παναιγιάλειου. Στο πώς θα παίξουμε και ποια είναι τα αδύναμά του σημεία. Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σίγουρα όλοι παίζουμε, είτε είμαστε βασικοί είτε όχι, επιδιώκοντας το καλύτερο για την ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που σε κάθε παιχνίδι γεμίζει το γήπεδο.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι γιατί αν δεν κάνω λάθος έχουμε παίξει με όλους τους πρωτοπόρους. Έρχονται παιχνίδια που σχετικά με αυτά που έχουμε παίξει, είναι πιο εύκολα. Έχουμε κάνει μια καλή συγκομιδή μέχρι τώρα. Το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ήταν πολύ δύσκολο. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο και αήττητο. Το παλέψαμε κι αν ήμασταν πιο τυχεροί θα είχαμε κερδίσει. Πιέσαμε τον αντίπαλο πάρα πολύ, είχαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Το γκολ δεν ήρθε ποτέ...».

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep