Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είπε ότι δεν ήταν πέναλτι»

Ο τεχνικός του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης, στάθηκε στη φάση του πέναλτι, το οποίο όπως ισχυρίστηκε δεν έπρεπε να δοθεί.

Ο Διγκόζης υποστήριξε ότι ο Χρήστος Αθανασιάδης, που κέρδισε το πέναλτι για τον Απόλλωνα 1926, είπε στον διαιτητή ότι δεν ήταν πέναλτι. Παρά την ήττα (2-0), ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια:

 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή παρουσία που είχαν σήμερα. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος. 25 χρόνια είμαι στα γήπεδα και ορισμένες φορές κερδίζει και ο πιο τυχερός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η Καλαμαριά έβαλε μία φορά την μπάλα στην περιοχή μας και δυστυχώς φάγαμε ένα γκολ που δεν το περίμενε κανένας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε ένα πέναλτι που πρώτη φορά προσωπικά στην καριέρα μου (από ότι μου είπαν οι παίκτες μου) λέει ο ποδοσφαιριστής της Καλαμαριάς που το κέρδισε στο διαιτητή ότι δεν ήταν πέναλτι και αυτός το δίνει. Να μείνουμε στο ανθρώπινο λάθος.

Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές αλλά η αλήθεια είναι ότι δε βγάλαμε τη μεγάλη φάση. Πιέσαμε και από τα πλάγια, αλλά και με μεγάλες μπαλιές προς τον Καραγιάννη. Όμως και η Καλαμαριά ήταν πολύ καλή αμυντικά. Εύχομαι στην Καλαμαριά να πετύχει τους στόχους της και να της δώσω συγχαρητήρια για την τυχερή νίκη που πέτυχε. Πιστεύω ότι εμείς εάν συνεχίσουμε τις ίδιες εμφανίσεις στο μέλλον δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Ο τερματοφύλακας του Τυρνάβου, Πέτρος Καραναστάσης, που ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι είπε: «Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την πολύ καλή εμφάνιση. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας αδικεί και μας στεναχωρεί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι τόσο με κυκλοφορία μπάλας αλλά και με ορισμένες προσωπικές ενέργειες, προσπαθώντας να παραβιάσουμε την εστία της Καλαμαριάς που ήταν πολύ καλά στημένη αμυντικά. Μακάρι να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος.

Όσον αφορά τη φάση του πέναλτι, ο κύριος Αθανασιάδης (σ.σ. ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι) είναι υπαρκτό πρόσωπο και δε θα έχει πρόβλημα να το σχολιάσει. Βρίσκω καθαρά την μπάλα και στη συνέχεια πέφτει πάνω μου. Ο διαιτητής φάνηκε ότι τα έχασε κάποια στιγμή αλλά το έδωσε. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep