Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητριάδης: «Θέλουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο επιθετικός του Αστέρα Μαγούλας, Πέτρος Δημητριάδης, μίλησε στο flnews για την ιστορική νίκη (3-0) της ομάδας του επί της Επισκοπής και τον… ΠΑΟΚ.

Ο 35χρονος φορ της ομάδας της Δυτικής Αττικής σημείωσε το ένα από τα τρία τέρματα στη χθεσινή (3/11) νίκη κόντρα στην Επισκοπή, που είναι η πρώτη στην ιστορία της στην Football League, ενώ έβγαλε την ασίστ και στο πρώτο γκολ.

Ο Πέτρος Δημητριάδης με δηλώσεις του στο flnews υποστήριξε ότι ο Αστέρας Μαγούλας έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στην κατάσταση, την οποία βιώνουν καθημερινά με την έλλειψη γηπέδων για προπόνηση, ενώ εξέφρασε την προτίμησή του στον αντίπαλο του Κυπέλλου, ευχόμενος μαζί με τους συμπαίκτες του να τους φέρει η κληρωτίδα τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Δημητριάδης στο flnews:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς εκτός από το ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την κούραση, παίζαμε με μία ομάδα που ήταν αήττητη. Θέλαμε βαθμό ή βαθμούς. Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Νικήσαμε δίκαια, καθαρά και μπορώ να πω εύκολα».

Για το ότι πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ και έβγαλε την ασίστ στο πρώτο: «Δεν θεωρώ ότι σκόραρα. Ήταν τυχερό γκολ. Έχω μία γκίνια από την αρχή της χρονιάς, αλλά το σημαντικό είναι νικά η ομάδα και μετά να σκοράρω. Σίγουρα η πρόκριση μας έδωσε ψυχολογία. Η χθεσινή νίκη ήρθε τέσσερις ημέρες μετά. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε τρία εντός έδρας παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε και ένα εκτός έδρας με τον Βύζαντα Μεγάρων. Πρέπει να ανέβουμε βαθμολογικά».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει βγάλει η ομάδα τις πρώτες αγωνιστικές: «Η ομάδα αποδίδει καλά εκτός έδρας. Το ίδιο και εντός, απλά ήμασταν άτυχοι. Έχουμε δεχθεί φθηνά γκολ».

Για την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά στη Μαγούλα και τη δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με το γήπεδα για προπονήσεις: «Η Μαγούλα είναι ένα χωριό και υπάρχει πρόβλημα με τα γήπεδα. Ξαφνικά βρέθηκε από τα τοπικά πρωταθλήματα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι άνθρωποί της προσπαθούν. Αν και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το γήπεδο, εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή για το καλό της ομάδας.

Υπάρχει καλό κλίμα και αυτό φαίνεται παρά τα αρνητικά αποτελέσματα με τις τέσσερις ήττες. Έχουμε καλούς χαρακτήρες στην ομάδα».

Για το αν έχουν συζητήσει σε «πηγαδάκια» οι παίκτες ποιον αντίπαλο προτιμούν στο Κύπελλο: «Θέλουμε τον ΠΑΟΚ. Αποτελεί εμπειρία για όλους μας να αγωνισθούμε σε ένα γήπεδο, όπως είναι η Τούμπα».

* Η αποστολή του Αστέρα Μαγούλας επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (4/11) ακτοπλοϊκώς από την Κρήτη και ο τεχνικός του συλλόγου, Αντώνης Πριόνας, έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 13:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep