Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με απουσίες στο Ρέθυμνο

Ο Αστέρας Μαγούλας δεν υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες του κόντρα στην Επισκοπή.

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Έχει την ψυχολογία με το μέρος της, όμως αναζητεί το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, εκεί όπου μετρά τέσσερις ήττες σε πέντε αναμετρήσεις. Το έργο της απέναντι στην Επισκοπή, η οποία είναι αήττητη και πρωτοπόρος στο νότιο όμιλο είναι δύσκολο την Κυριακή (3/11, 15.00), καθώς εκτός από έναν αξιόμαχο αντίπαλο, έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με ένα πρωινό χαλάρωμα το Σάββατο (2/11) σε γήπεδο 5x5, καθώς η ομάδα για ακόμη μία φορά δεν είχε γήπεδο να προπονηθεί! Ο Αντώνης Πριόνας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλμίρ, τους τραυματίες Κάστρο, Ντιέγκο, Πολίτη. Ο τελευταίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα και έμεινε στη Μαγούλα.

Την 19μελή αποστολή που πετά το Σάββατο (2/11) το απόγευμα αποτελούν οι: Κασμερίδης, Μπαλασάκης, Χάλαρης, Στρατομήτρος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Τριάντος, Ασλανίδης, Κοτίτσας, Καπουράνης, Έβερετ, Αντωνόπουλος, Στρατάκης, Μπούγιας, Μαρίνου, Δημητριάδης, Γκόγκας, Κορνελάτος, Ιατρού.

Η αποστολή θα επιστρέψει ακτοπλοϊκώς τη Δευτέρα (4/11).

Last modified onΣάββατο, 02 Νοέμβριος 2013 11:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep