Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να αποζημιώσουμε τον κόσμο»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζώροου, Γιώργος Καλαποτλής, έκανε κάλεσμα στον κόσμο για το εντός έδρας ματς με τον Πιερικό.

Η ομάδα των Σερρών αντιμετωπίζει τον Πιερικό τη Δευτέρα (4/11) και πρόεδρός της, Γιώργος Καλαποτλής, ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων. Επίσης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στα 5 ευρώ που όρισε ως γενική είσοδος στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καλαποτλής:

Κύριε πρόεδρε, αρχικά, θα ήθελα να μου σχολιάσετε την έως τώρα πορεία του ΕΘΝΙΚΟΥ στο φετινό πρωτάθλημα.

«Καλούμαστε φέτος να αντιμετωπίσουμε μεγάλες και ιστορικές ομάδες στον όμιλο μας. Έχοντας στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τον πολύπειρο Μάκη Κατσαβάκη και στήνοντας ένα δυνατό ρόστερ καταφέραμε μέχρι σήμερα να πάρουμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς σε εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας. Θεωρώ ότι μέχρι ενός σημείου ανταμείψαμε τον κόσμο που βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, αλλά σίγουρα μπορούμε να δώσουμε και περισσότερα. Στήσαμε μια ομάδα όπου συνδυάσαμε την εμπειρία με την φρεσκάδα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα στο πρωτάθλημα. Με θετικά αποτελέσματα αλλά και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει».

Κύριε Καλαποτλή την Δευτέρα η ομάδα μας επιστρέφει στην έδρα της μετά από δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και καλείται να αντιμετωπίσει τον Πιερικό. Παραμένοντας αήττητος εντός έδρας ο ΕΘΝΙΚΟΣ πως αντιμετωπίζει η διοίκηση αυτόν τον αγώνα;

«Ο αγώνας της Δευτέρας με τον Πιερικό είναι ένας σημαντικός αγώνας όπως και όλοι του πρωταθλήματος. Το ότι επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από τρεις εβδομάδες παίζει σημαντικό ρόλο τόσο για τους παίκτες αλλά και για τον κόσμο του ΕΘΝΙΚΟΥ. Έχοντας κάνει μία καλή συγκομιδή βαθμών στις προηγούμενες αγωνιστικές, η προσοχή μας στρέφεται στην Δευτέρα για να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας. Οι παίκτες του ΕΘΝΙΚΟΥ έχουν καθήκον να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις, και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να το κάνουν, για να πετύχουν ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα και να αποζημιώσουν και τον κόσμο που μας στηρίζει».

Πείτε μας για την απόφαση της διοίκησης να βάλει γενική είσοδο 5 ευρώ στον αγώνα με τον Πιερικό.

«Επιστρέφουμε στην έδρα μας, και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τόσο η ημέρα, Δευτέρα, αλλά και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα, στις 18:00, συνηγορούν στο να μπορέσει να έρθει περισσότερος κόσμος στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και να απολαύσει καλό ποδόσφαιρο. Τόσο η διοίκηση αλλά ακόμη περισσότερο οι ποδοσφαιριστές έχουμε ανάγκη την συμπαράσταση του κόσμου, δημιουργώντας μία δυνατή έδρα, σε συνδυασμό βέβαια και με τα θετικά αποτελέσματα. Θέλοντας λοιπόν να διευκολύνουμε και εμείς από την πλευρά μας τους Σερραίους φιλάθλους για να μπορέσουν να έρθουν με την οικογένεια τους στο γήπεδο, αποφασίσαμε να βάλουμε γενική είσοδο των 5 ευρώ, δωρεάν είσοδο για τις γυναίκες και τα παιδιά. Δεδομένου λοιπόν του οικονομικού εισιτηρίου καλώ από την πλευρά μου τους Σερραίους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα τόσο στον συγκεκριμένο αγώνα, όσο και στους επόμενους που θα έρθουν και να αποτελούν και αυτοί κομμάτι της ιστορίας μας».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Νοέμβριος 2013 13:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep