Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κρίμα κι άδικο...

Αποκλεισμός (1-0) με φωνές για τον ΑΟΧ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΑΟ Χανιά προσπάθησε να ολοκληρώσει την έκπληξη το απόγευμα στα Περιβόλια απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά το 0-0 του πρώτου αγώνα αποδείχτηκε πως δεν ήταν αρκετό. Οι Κρητικοί στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, όμως η αποβολή του Πάγκαλου στο 68' ήταν καθοριστική.

Στο 15' οι Κρητικοί είδαν τον Μπαντή να αποκρούει τη μπάλα σε κεφαλιά του Παπατζίκου και αυτή να βρίσκει το δοκάρι, ενώ οι πρώτες φωνές ακούστηκαν στο 16' για ανάποδο σφύριγμα φάουλ. Στο 80' ο Ντε Μπλασις με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, ενώ υπάρχουν πολλές φωνές για τη φάση του 53', όταν συγκρούστηκαν ο τερματοφύλακας του Αστέρα με αμυντικό, οι γηπεδούχοι σκόραραν και ο διαιτητής είδε επιθετικό φάουλ στον Πάγκαλο!

ΑΟ Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς (85' Γωνιωτάκης), Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68' Μπουντόπουλος), Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κοσταντίνοφ (75' Τσατσαρής), Τσάτσος, Παγώνης

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Πιπίνης, Κουρμπέλης (73' Μπαράλες), Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Ντε Μπλάσις, Κάφα (59' Μπακασέτας), Ουρτάδο, Χουάνμα (83' Ουσέρο).

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep