Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εκτός με θλάση ο Μίχος

Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο βασικό της σχήμα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θλάση ο Μίχος.

Οι Θεσσαλοί είναι έτοιμοι για το παιχνίδι- γιορτή απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», το οποίο θα διεξαχθεί αύριο (30/10, 20.30) στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας. Ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Θεοδοσιάδης, δεν έχει στη διάθεσή του τον Χάρη Μίχο. Ο 32χρονος αμυντικός είναι τραυματίας και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι έχει υποστεί θλάση στη γάμπα.

Τέθηκε νοκ άουτ της αυριανής (30/10) ρεβάνς, στην οποία ο Θεοδοσιάδης πρόκειται να αφήσει στον πάγκο αρκετές από τις βασικές μονάδες της Αναγέννησης και να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, το πρώτο ματς είχε λήξει 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ο Θεοδοσιάδης πήρε και τους 24 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ενώ αύριο (30/10) η ομάδα θα γευματίσει σε εστιατόριο της περιοχής και μετέπειτα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, θα ανακοινωθεί η 18άδα.

Οι 24 παίκτες είναι οι εξής: Σιαράβας, Τσάμης, Αναστασίου, Γεωργατζάς, Ρόβας, Κουκούλης, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Πάτρας, Τζάνης, Δημόπουλος, Χατζηρίζος, Γήτας, Μπιτέλης, Υφαντής, Γεωργακόπουλος, Μυργιώτης, Καραχάλιος, Κόκκινος, Κοντός, Μπουντούρης, Χλωρός, Κρανιώτης, Μπουσινάκης.

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep