Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς προπόνηση στη Λιβαδειά

Ο Αστέρας Μαγούλας θα μεταβεί στη Λιβαδειά χωρίς να έχει κάνει κανονική προπόνηση.

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής πήρε τη Δευτέρα (28/10) αναγκαστικό ρεπό, καθώς γήπεδο με φυσικό χόρτο δεν υπήρχε διαθέσιμο. Έτσι, για να μη γίνει για δεύτερη σερί ημέρα προπόνηση σε πλαστικό γήπεδο και επιβαρυνθεί η κατάσταση των παικτών, δόθηκε ρεπό. Οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στο γήπεδο το πρωί της Τρίτης (29/10), όμως ο τεχνικός Αντώνης Πριόνας δεν μπόρεσε να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, μια και το πρόγραμμα ήταν ελαφρύ λόγω του αυριανού (30/10, 15.30) επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα, παρά τις πολλές απουσίες που έχει. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι τραυματίες Καπουράνης, Ντιέγκο και ο τιμωρημένος Αλμίρ.

Η 20μελής αποστολή θα αναχωρήσει αυθημερόν το πρωί της Τετάρτης (30/10) στις 11.30. Αυτήν έχει ως εξής: Κασμερίδης, Μπαλασάκης, Χάλαρης, Στρατομήτρος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Τριάντος, Πολίτης, Κοτίτσας, Κάστρο, Έβερετ, Αντωνόπουλος, Στρατάκης, Μπούγιας, Μαρίνου, Δημητριάδης, Γκόγκας, Ασλανίδης, Κορνελάτος, Ιατρού.

Last modified onΤρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep