Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ώρα για πρώτη νίκη

Αποκαλυπτήρια της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο γήπεδό της απέναντι στη Ζάκυνθο.

Τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών θέλει να βάλει η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (27/10) με τη Ζάκυνθο. Η ομάδα της Πέλλας, πάντως, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς στο γήπεδό της, το Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών και, φυσικά, περιμένει τη συμπαράσταση των οπαδών της για να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και να ανασάνει βαθμολογικά.

Στα Γιαννιτσά αναγνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στη Ζάκυνθο παρότι η ομάδα του Ιονίου έχει δύο εκτός έδρας ήττες χωρίς να βρει δίχτυα. Ωστόσο, ο Νίκος Ζαλίκας θεωρεί ότι οι παίκτες του θα κάνουν το πρώτο βήμα για να αρχίσει η αναρρίχηση. Μοναδικό ερώτημα αποτελεί ο τερματοφύλακας, Πέτρος Κραβαρίτης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην 20άδα, αλλά είναι αμφίβολος λόγω ίωσης.

Η αποστολή: Χατζιλάρι, Κραβαρίτης, Καραογλανίδης, Καρτάλ, Λαμπάκης, Γιανκούλιτσα, Φοκά, Μπαργκά, Κουρούπης, Παλάσκας, Μοσχάκης, Ιβανίδης, Μπαξεβάνος, Σιδηρόπουλος, Αναστασίου, Καράμπελας, Στεργίδης, Τσιάμης, Χατζόγλου, Χαρμάνας.

Το Σάββατο (26/10) ο Ζαλίκας ταξίδεψε στο Αιγίνιο και παρακολούθησε την αναμέτρηση Αιγινιακός - Νίκη Βόλου.

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep