Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο τεχνικός του Πανηλειακού, Πέτρος Δημητρίου, έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον ΑΟΧ.

Ο Δημητρίου είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον ΑΟΧ στον Πύργο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σε ένα δύσκολο ματς, που είχαμε τα γνωστά, σημαντικά προβλήματα απουσιών, και που βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, στην εξέλιξη μιας στημένης φάσης. Δεν κινδυνεύσαμε άλλο από εκεί και πέρα, είχαμε την κατοχή μπάλας, ενώ στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε περισσότερο ανεβάζοντας πιο ψηλά και τα μπακ.
Φτάσαμε στην ισοφάριση, συνεχίσαμε να προσπαθούμε και στην κλασική ευκαρία με το Μίλιεβιτς μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Είμαι σαφώς ευχαριστημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή σε αυτά τα 5 πρώτα ματς. Και δείξαμε και πάλι χαρακτήρα στο ματς αυτό, όπου αντιδράσαμε και παλέψαμε ως το τέλος. Κάτι που δεν κάναμε στο αμέσως προηγούμενο ματς στην Καλλιθέα.
Συνεχίζουμε τη δουλειά και βλέπουμε μπροστά. Όταν γυρίσουν και οι απόντες θα έχουμε περισσότερες λύσεις. Όποιοι πάντως επιλέγονται να αγωνίζονται, προσπαθούν πολύ και τα καταφέρνουν καλά. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που και πάλι βρέθηκε στο πλευρό μας, παρότι η μέρα ήταν δύσκολη και καθημερινή, και ενίσχυσε την ομάδα».
Σε ερώτηση για την κατάσταση των τραυματιών, ανέφερε: «Ο Καραπέτσας που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από το ξεκίνημα, τελικά θα χρειαστεί να κάνει αρθροσκόπηση. Και τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί επέμβαση αποκατάστασης χιαστών συνδέσμων. Ο Σταματής έχει υποστεί θλάση, και θα λείψει 3-4 εβδομάδες ακόμα. Ο Κωνσταντινίδης, αναρρώνει, δύσκολα να προλάβει τον Φωκικό, αλλιώς τον υπολογίζουμε από την 7η αγωνιστική με την Παναχαική. Ο Θωμόπουλος έχει βαρύ διάστρεμμα από το ματς στην Καλλιθέα και θα δούμε πλέον από Δευτέρα πως εξελίσσεται και από πότε μπορεί να υπολογίζεται πάλι. Ο Ν' Τζιοντό με τον Σταματή είναι οι μόνοι φορ στο ρόστερ και αφού δεν τους έχουμε αναγκαζόμαστε να βάζουμε άλλα παιδιά σε αυτή τη θέση, που όμως δεν είναι η θέση τους, αν και προσπαθούν πολύ».

* Κόπηκαν 730 εισιτήρια.

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Last modified onΠαρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 20:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep